Jump to content

roary

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roary

  1. Εγώ τους έστειλα στο messenger και μου είπαν ότι φταίει η tv! Η αλήθεια είναι ότι το nougat ήρθε όταν το είχα μόλις 2 μέρες οπότε δεν το είχα δοκιμάσει πριν.. Είναι εις γνώση τους λοιπόν;
  2. Έχει κανείς πρόβλημα με το MirrorShare? Συνδέεται κανονικά αλλά δείχνει τη μιση οθόνη και από τη μέση και κάτω δείχνει πράσινες γραμμές!! Η τηλεόραση είναι Samsung και έχω δοκιμάσει άλλες 3 συσκευές (honor, mls και sony) που παίζουν κανονικά!!
  3. Όσοι έχετε πρόβλημα με τον ήχο στο J7 μπείτε εδώ https://www.facebook.com/groups/231867427270888/ να οργανωθούμε!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιάννη κάποια J7 έχουν σοβαρό πρόβλημα με τον ήχο (κόβεται κατά τη διάρκεια της συνομιλίας) με αποτέλεσμα το J7 να μη μπορεί να λειτουργήσει σαν τηλέφωνο!!!
  4. Υπάρχει ρύθμιση για υπενθύμιση ειδοποιήσεων κάπου στο μενού. Δυστυχώς το δικό μου είναι στο service και δε μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο...
  5. Cosmos Σου στέλνω πμ
  6. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από αρχές Δεκέμβρη. Σήμερα το πήρα από τη SMARTEC όπου το πήγα για 3η φορά μέσα σ' ένα μήνα, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν το πρόβλημα. Η SMARTEC με ενημέρωσε ότι παραλαμβάνουν καθημερινά J7 με το ίδιο πρόβλημα και έχει ενημερώσει γραπτώς τη SAMSUNG. Δυστυχώς όμως η απάντηση της SAMSUNG είναι ότι δεν έχει τέτοια ενημέρωση!! Κοινώς μας δουλεύουν... Όσο ήμουν στο service γνώρισα άλλους 2 κατόχους J7 2016 με το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούμε να συντονιστούμε ώστε να πιέσουμε ομαδικά τη SAMSUNG μήπως και ασχοληθούν με το θέμα μας!!!!!!!
×
×
  • Create New...