Jump to content

evstylos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About evstylos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

evstylos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Έχω φλασαρει την 22s εδώ και εβδομάδες στο Χ820 χωρίς κάποιο πρόβλημα πέρα του fingerprint που δεν μου δουλεύει,αν και δοκίμασα μόνο το τρικ με το background resources.. Μου έχει έρθει μήνυμα για επίσημο update αν δεν κάνω λάθος. Αν την επιτρέψω θα χάσω τα ελληνικά και τις ρυθμίσεις της ρομ του Χρήστου και αν ναι υπάρχει τρόπος να σταματήσει να μου βγάζει το reminder για update? Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους.
  2. Δεν έχω δει πουθενά 4G στο κινητό μου άσχετα αν έχω κανονικά μέσω της Vodafone και έχω βάλει στο κινητό σαν priority το 4G. Χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι άλλο ή να μπω στη διαδικασία να ξαναπεράσω τη ρομ; Φοράω την 21s θα πρότεινες να δοκιμάσω κάποια άλλη ρομ;
  3. Δεν έχεις καθόλου δεδομένα ή μόνο 4g?
  4. Καλημέρα φίλε μου, ψάχνω να βρω την απάντηση που έδωσες για το 4G και τη ρύθμιση του στο X820. Αν δεν σου είναι κόπος θα μπορούσες να με διαφωτίσεις λίγο στο πως ρυθμίζω τη συσκευή ώστε να έχω 4G. Φοράω τη s21 toy Χρήστου. Σε ευχαριστώ πολύ.
  5. Σε ευχαριστώ και πάλι. Καλή συνέχεια. :)
  6. Χρήστο μου με TWRP το περνάς το update; Σε ευχαριστώ
  7. Καλησπέρα παίδες και Χρηστάρα φυσικά, αν και τελείως αρχάριος χάρη στις καταπληκτικές οδηγίες του Χρήστου πέρασα την 22s. Τα λόγια είναι περιττά για αυτό το κινητό, το αγόρασα στα 165 ευρώ με κουπονάκι από Gearbest και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Η 22s είναι φανταστική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Φοβερή δουλειά Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ.
  8. https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-letv-max-2-x820 Αυτό είναι το link :P
  9. Καλημέρα στην παρέα, μόλις παρήγγειλα και εγώ το κινητό μετά από ένα μεγάλο διάστημα παρακολούθησης της τιμής του από το kimovil. Σήμερα λοιπόν το πήρα από το Gearbest, την έκδοση 4/32, στα 165 ευρώ μέσω κουπονιού. Να δούμε λοιπόν πώς είναι η ζωή μετά το F1 της Coolpad. :p:p
×
×
  • Create New...