Jump to content

agis_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About agis_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

agis_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα, θέλω την βοήθεια σας ! Έχω το MI5, δεν φορτίζει όταν το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία... Πρέπει να το απενεργοποιησω... Ξεκινάει την φόρτιση το ανοίγω και όλα Οκ.... Τι μπορεί να φταίει ?
  2. Παιδιά βοήθεια, πάω να ανοίξω την συλλογή.... Ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει γράφοντας.. Απενεργοποιημενη.. Τι να κάνω?
  3. Παιδιά, ανοίγω την συλλογή και με πετάει αμέσως έξω... Προλαβαίνω να διαβάσω.. Είναι απενεργοποιημενη δεν θέλει άδεια.... Κάτι τέτοιο!!
  4. agis_

    Redmi 3S

    Σας παρακαλώ βοήθεια..... Όταν πάω να ανοίξω την συλλογή, ανοίγει για ένα δεύτερο και κλείνει.... Μου γράφει η συλλογή είναι απενεργοποιημενη και δεν χρειάζεται άδεια, κάτι τέτοιο γιατί κλείνει αμέσως.... Την βοήθεια σας.
  5. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια έκλεισα το xiaomi mi5 !! Και ο θεός βοηθός !!!
  6. Ναι ενδιαφέρομαι και για μεταχειρισμένα....Κανένα σάιτ να ψάξω ?
  7. Και πάλι ευχαριστώ...... Όντως είμαι μικρότερος.....Θα το ξαναδώ ... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eπισης το mate 8 έχει 465€...Αρκετά πάνω από το όριο που έβαλα
  8. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά δεν έχει nfc και θέλω κάτι καλύτερο από το nexus 5
  9. Ευχαριστώ θα ψάξω μήπως και βρω !
  10. Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ, μεγάλος στην ηλικία και ζητάω την βοήθεια σας. Ενδιαφέρομαι για dual sim κινητό έως 350€. Ας είναι και μεταχειρισμένο. Έχω το nexus 5 είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά βαρέθηκα να κουβαλάω δύο κινητά. Έχω διαβάσει πολλά στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω.
×
×
  • Create New...