Jump to content

Nikollas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikollas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Nikollas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά φίλε μου και εξηγω Δεν έχω καταφέρει ακόμα να αλλάξω ρομ. Έχω την ρομ 5.8.015S(Stable) όπως ήρθε τον Σεπτέμβριο, και για μένα είναι βάσανο που είναι μισο μεταφρασμενη. Θεωρώ πως αν έχουμε οπτικό οδηγό θα είναι ποιο εύκολο μετά την πρώτη φορά να ξανά τολμήσουμε να τιμήσουμε τα διαμάντια του Cris.
  2. Ευχαριστώ Cris για την άμεση απάντηση,είναι μία σημαντική αρχη να βλέπουμε αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε εστί και στα ισπανικά!
  3. Παιδιά ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια όλον σας και ιδιαίτερα στον Cris στην βελτίωση της κινητάρας μας,εδώ και 2 μήνες διαβάζω ανεληπως κάθε μέρα για της νέες ρομ και εχω πάθει τραλαλά,εκεί που λέω αυτήν τη ρομ θα βάλω ο μαστροcris λέει,σε λίγες μέρες η νέα οπότε λέω αυτήν θα περάσω,κ μετά πάλι τα ίδια, Θα σας ειμουν πολύ ευγνώμων αν κάποιος έκανε τον κόπο και έβαζε ένα ,video με όλα τα βήματα ένα προς ένα ώστε και εγώ αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι που θέλουμε να χαρούμε στο μέγιστο το κινητό μας να μπορούμε να το κάνουμε μόνο μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί και η δουλειά του Cris στο μέγιστο βαθμό. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη μετά θα αλλάζουμε ρομ σαν τα πουκάμισα και δεν θα κουράζουμε και τον cris με χαζό ερωτήσεις. Μακάρι κάποιος να έχει το χρόνο και την διάθεση να ανέβασει σε video όλη την διαδικασία.
  4. Καλημέρα στην ομάδα και χρόνια πολλά σε όλους και ιδικά στον εορταζων CrisBal.Όντας λίγο άσχετος με το ρουταρισμα κινητον και με ρομ eui version 5.8.015s που έχει λογικά από τότε που ήρθε το κινητό μέσα Σεπτεμβρίου θα ήθελα αν κάποιον μπορεί με απλές συμβουλές (μπακαλιστικες,κάνε αυτό μετά εκεινο) να με καθοδήγησει να καταφέρω μπας και περάσω την καινούργια ρομ του CrisBal. Αυτο που κατάφερα μέχρι τωρα είναι να κατεβάσω απο https//mega.....Το αρχείο της ρομ αλλά έχω κολλήσει στο άλλο που λέει φυσικά έχουμε TWRP. Ευχαριστω προκαταβολικά.αλλα για μένα η σπαστη μετάφραση που έχω τωρα είναι θάνατος δεν βγάζω άκρη.
×
×
  • Create New...