Jump to content

Nm8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nm8

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά το αγόρασα από Αγγλία σε γκρι,μεταχειρισμενο 150€ σε κατάσταση άριστη με βάση το κατάστημα που τα πουλάει. Την μπαταρία φοβάμαι λίγο για τον λόγω ότι δεν αφαιρείται .. Το παρέλαβα σήμερα όντως πολύ ποιοτικό το μετανιώνω που δεν το πήρα νωρίτερα, Τώρα όσον αφορά την γλώσσα δεν περιλαμβάνει τα ελληνικά στο μενού ενώ στο μενού πληκτρολόγιο τα έχει ως επιλογή. Έκανα επαναφορά με την κάρτα μου μέσα την οποία την άλλαξα το Σάββατο σε Nano sim αλλά πάλι δεν μου εμφάνισε την ελληνική γλώσσα ,ενώ έχει γερμανικά ,ιταλικά ,ισπανικά κτλ . Κατέβασα και το more locale 2 ... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
  2. Σας ευχαριστω,το ειχα βρει στο ebay* αλλα μου τα προλαβαν αλλοι :worry: Βασικα μου κανει εντυπωση που πωλειται ακομα ακριβα ως καινουργιο... Ειχα 2μοντελα htc και σκεφτομαι να ξαναγυρισω,με τις δυσκολες εποχες εχω στραφει σε μεταχειρισμενο . *γνωριζεται αν απο Αγγλια εχουν Ελληνικο μενου ;
  3. Αξίζει το M8 να αγοραστεί μεταχειρισμένο ως προς αντικατάσταση του Galaxy S3 Neo ; η δεν θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά.
×
×
  • Create New...