Jump to content

vasilara

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilara

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

vasilara's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Στο xda άμα μπεις έχει αρκετά πραματακια εκει
  2. Ευτύχης κάτοχος και εγώ πλέον τα κατάφερα κ πήρα το θηρίο μέσω e shop και του newsletter που έβαλε ο συμφορουμιτης να σαι καλά φίλε μου κιόλας μέχρι τώρα απόλυτα ικανοποιημένος 3 μέρες το χω το κινητό πάει σφαίρα ηχεία απίστευτα όπως και η οθόνη πολύ καλή από μπαταρία θα δείξει για την ώρα με ταινίες broswing δεδομένα lte μέτρια χρήση viber messenger fb και e mail στις 3-3 30 ώρες παίζω καλά είναι για μένα πάντα η φόρτιση 40-50 λεπτά 100% αγαπάμε τούρμπο :P χρήσιμα τα έξαλλα της μοτό και δε είναι βαριά σα εφαρμογές η κάμερα μπρος πίσω αρκετά ικανοποιητική με χαλάει λίγο που δε έχει shutter speed να πειράξεις εκτός άμα δε το βρίσκω εγώ ...Αλλά και πάλι αρκετά τούμπανο στο χέρι καθώς προερχόμενος από lumia 920 4.5" το φοβομουνα αλλά τελικά το κρατάς ανετοτατα με ελάχιστο γλίστρημα στις κλήσεις πάλι ωραίος ο ήχος κ από ότι μ λένε κ γω μία χαρά ακουγομαι ένα αρνητικό από μένα τα 2.5 gb ram και όχι 3 αλλά χαλάλι λόγω near stock android πολύ δυνατή συσκευή πιστεύω :)
  3. Τη καλησπέρα μου :) μια ερώτηση ένας φίλος μου ενδιαφέρετε για το p9 το 3αρι πήρε όμως στη huawei και στην arvato και του είπαν ότι το 3αρι δε υποστηρίζετε για εγγύηση γιατι δε εισάγεται επίσημα τι ακριβώς παίζει με αυτο το θέμα γιατι στο σκρουτζομαγαζο μόλις τους το πε δε είχαν τι να του απαντήσουν δε το ξέραν αυτό ούτε εκεί τι ισχύει τελικά? Και συγνώμη προκαταβολικά αν έχει ξαναειπωθεί το συγκεκριμένο θέμα ...
  4. Ε μέχρι τα Χριστούγεννα με βλέπω μετά θα το τσιμπήσω το μπαμπού κ γω ! :P
  5. Και γω στο ίδιο δίλλημα ήμουν με honor 8 μότο χ αποφάσισα τελικά αλλά κάνω υπομονή γτ βλέπω κάθε μέρα πέφτει κ ένα ευρουλακι για κάποιο λόγο οποτε περιμενω :P ελπίζω μόνο μη γίνει κανα απότομο ανέβασμα ξαφνικά :P
  6. Τελικά μάλλον για μότο με βλέπω παιδιά για οικονομικούς λόγους ευχαριστω πολύ για τη βοήθεια και τις απόψεις σας :D
  7. αξίζει πιστεύεις τα 60-70 ε παραπάνω από μοτο δηλαδή παρόλο π το μοτο έχει κ near stock android?
  8. το μοτο g4 έχω διαβάσει έχει αρκετά θεματάκια παρόλο π ειναι δυνατό κ αυτό κ vfm πιστεύω γι αυτό το αποκλείουμε το alcatel idol 4 για 3-4 χρόνια θα αντέξει προσφέρει υποστήριξη η alcatel η στο χρόνο πάμε για άλλα? Όπως είπε κ ο φίλος παραπάνω κ έχει δίκιο όντως το honor 7 εκτός αλλά το 5χ ενάντια σε honor 8 κ μοτο x style ? Γενικά τείνω προς το μοτο χ απλά η γνώμη σας μετράει...ψυχολογικό είναι το θέμα :lol:
  9. Τη καλησπέρα μου στην ομάδα και καλώς σας βρήκα :) όπως λέει και ο τίτλος ενδιαφέρομαι για κινητό από ελλάδα το budget παίζει στα 300-350ε αυστηρά δυστυχώς μετά από ψάξιμο κ βάση προτίμησης κατέληξα στα παραπάνω μοντέλα προς αγορά κ θα ήθελα τη γνώμη σας ή τις προτάσεις σε ποιο να καταλήξω σχετικά με xiaomi , meizu και λοιπά γνωρίζω οτι είναι αξιόλογα σα κινητά αλλά δε θα ήθελα καποιό από αυτά ...Στο ζουμί τώρα! Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα lumia 920 από το 12' που με έβγαλε τέλεια ως εδώ αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή σε καινουργιό και σε android το οποιο ευελπιστώ να κρατήσω 3-4 χρόνια ποιο προτείνετε απο αυτα λοιπόν??
×
×
  • Create New...