Jump to content

hiatrou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hiatrou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

hiatrou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. hiatrou

    Cubot S600

    Μήπως έχει βάλει κανείς τον ελληνικό ορθογράφο για τα μηνύματα ή το έχει ρυθμίσει κατάλληλα ώστε να αλλάζει όταν αλλάζουμε μεταξύ αγγλικών και Ελληνικών?
  2. hiatrou

    Cubot S600

    Γειά σου φίλε. Εγώ το κατάφερα με τις οδηγίες του aplos. Απλά όταν συνδέσεις το κινητό κάνε δεξί κλικ στα αρχεία που αναφέρει και χτύπα install. Είναι 3 αρχεια τα εγκατέστησα όλα. Τα αρχεία τα βλέπει το PC μόνο αν ξεκλειδώσεις το κινητό. Φίλε aplos διάβασα σα ξένο φόρουμ από τεχνικό της cubot ότι θα κάνει αναβάθμιση σε andriod 6. Ξέρεις κάτι?
  3. hiatrou

    Cubot S600

    Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις που θα εγκαταστήσω τα wpdmtp.inf για να to συνδέσω με το pc? Τα αρχεία τα βρήκα. Ευχαριστώ.
  4. hiatrou

    Cubot S600

    Είναι πράγματι πολύ καλό και φορτίζει πολύ γρήγορα. Σύγχρονο κινητό. Η Cubot θα ανέβει γρήγορα αν κρατήσει την ποιότητα.
  5. hiatrou

    Cubot S600

    Γειά σου danos42. Μόλις το άνοιξα ζήτησε γλώσσα και μετά το password του WIFI. Όταν το σύνδεσα βρήκε την αναβάθμιση μόνο του μου ζήτησε να την κάνει και μόνο του έκανε και την επαναφορά μετά την αναβάθμιση. Μετά έκανα απλώς τις υπόλοιπες ρυθμίσεις.
  6. hiatrou

    Cubot S600

    Μήπως κάποιος έβαλε το τζαμάκι για την προστασία της οθόνης που μας δόθηκε στη συσκευασία? Είδα ότι η συσκευή έχει ήδη προστατευτική μεμβράνη στην οθόνη. Θα πρέπει προφανώς να τη βγάλουμε για να βάλουμε το τζαμάκι? Ευχαριστώ.
  7. hiatrou

    Cubot S600

    Μόλις το πήρα. Μπορείς να μην ενεργοποιήσεις το fingerprint και να έχεις το pin. Πάντως το fingerprint δουλεύει πολύ γρήγορα. Είναι πολύ γρήγορο, δεν κολλάει καθόλου. Πρέπει να κόψω τις κάρτες, παίρνει micro sim και έχω κανονικές. Ευχαριστώ και τον aplos για τις οδηγίες.
  8. hiatrou

    Cubot S600

    Σε ευχαριστώ. Το περιμένω σήμερα από το you.gr. Θα κάνω το firmware update αλλά μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως θα κάνω μετά την επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις? Ευχαριστώ.
  9. hiatrou

    Cubot S600

    Ευχαριστώ!
  10. hiatrou

    Cubot S600

    Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε πόσο γρήγορο είναι το gps και αν είναι καλή η κεραία του wifi δηλαδή αν πιάνει σήμα σε δύσκολες συνθήκες? Ευχαριστώ. Σκέφτομαι να το αγοράσω.
×
×
  • Create New...