Jump to content

Artemanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Artemanos

  1. Το ένα αλλά δεν δουλεύει. Όσο και αν ρυθμήσω την φωτεινότητα αυτό μου το γυρνάει μόνο του στο σκοτεινό,είναι σαν να κάνει dimming τον φωτισμό. Δεν νομίζω ότι φταίνε οι player γιατί το έχω δοκιμάσει με 5 διαφορετικούς και κάνει το ίδιο, μέχρι και σε άλλη τηλεόραση το έβαλα αλλά και εκεί το ίδιο κάνει. Όταν είναι σε παύση ή όταν υπάρχει μενού ανοιχτό η ταινία φαίνεται κανονικά από πίσω, όταν πατήσω play σε 1 με 2 δευτερόλεπτα σκοτεινιάζει την οθόνη σιγά σιγά. Κάτι στο setup του egreat πρέπει να είναι γιατί μου το κάνει και σε βίντεο από you tube και σε βίντεο από τον browser. Μόνο όταν παίζω βίντεο από τον opera δεν μου το κάνει. Έχω στεναχωρηθεί γιατί έδωσα 80 ευρώ και δεν μπορώ να δω μια ταινία. Ελπίζω να σας έδωσα μερικά στοιχεία. Εκτιμώ την βοήθειά σας.
  2. Το έψαξα και αυτό αλλά κάτι από τις ρυθμίσεις του player πρέπει να είναι έκανα πολλές δοκιμές αλλά τίποτα, με το που ξεκινάει η αναπαραγωγή κάνει deeming το φωτισμό σε όλους τους player που κατέβασα.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρόβλημα το παρουσιάζει όταν προσπαθώ να δω ταινία μέσω του player και όχι μέσω κάποιας εφαρμογής. Όταν χρησιμοποιώ Bs ή VLC παίζει κανονικά τους υπότιτλους αλλά όταν αρχίζει η ταινία σκοτεινιάζει τον φωτισμό στην οθόνη της τηλεόρασης και δεν είναι ευχάριστο να δεις την ταινία. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και στην τηλεόραση και στον player για αυτό αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι που να το διορθώνει.
  4. Καλημέρα παιδιά, Έχω στην κατοχή μου τον player E-GREAT R6SII αγορασμένο από Ebay. Δυστυχώς στην προβολή ταινιών στους ελληνικούς υποτίτλους δεν υποστηρίζει τα τονισμένα γράμματα και κάποιους άλλους χαρακτήρες. Έχω προσπαθήσει τα πάντα σχετικά με την κωδικοποίηση και στο αρχείο srt και στον player το πρόβλημα όμως παραμένει. Παραπονέθηκα στον πωλητή σχετικά με αυτό και μου έστειλε κάποια αρχεία αναβάθμισης που και αυτά δεν έλυσαν το πρόβλημα. Τελικά μετά από πολλές προσπάθειες βρήκα την τελευταία αναβάθμιση που μπορούσα να κάνω αλλά δυστυχώς τώρα όταν τον θέτω σε λειτουργία κολλάει στην οθόνη που έδειχνε όταν άνοιγε και δεν προχωράει παραπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι για να λύσω το πρόβλημα, και αν δεν γίνετε κάτι να μου προτείνετε κάποιο άλλο tv box που γνωρίζετε ότι είναι καλό μέχρι τα 60$ - 70$. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...