Jump to content

PanosSt02

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PanosSt02

  1. Μπορουμε να εγκαταστησουμε μια rom κανονικα(δηλαδη να εγκαταστησουμε την rom στο κινητο και να την περασουμε μεσω recovery) Ειναι το ιδιο με το twrp? βοηθηστε με εχω μπερδευτει πολυ:lol:
  2. ποια η διαφορα x820 με x822? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ωραια σε ευχαριστω πολυ!αυτη η rom θα ειναι κανονικα ολα ελληνικα ή ψευτοελληνικη?που θα μπορω να την βρω? οσο θα τα μαυρα besel γυρω απο το τηλεφωνο ειναι ενοχλητικα?η καμερα?ειναι καλη? ευχαριστω για το χρονο σας
  3. Γεια σας!ειμαι νεος εδω και θα ηθελα μια πληροφορια. εχω δει αρκετα κινητα της letv τα οποια ειναι καταπληκτικα σε χαρακτηριστικα αλλα και σε τιμη. ενα που με ενδιαφερει ειναι το le max 2 x820 . το εχω δει στο geekbuying με 215 €. βλεπω διαφορα reviews στο Youtube και μου αρεσει αρκετα. ποια ειναι η γνωμη σας? υπαρχει περιπτωση μετα την αγορα να αρχισει να λαγκαρει η τιποτα τετοιο?(νταξει με 4 gb ram και snapdragon 820 δεν νομιζω αλλα θελω να σιγουρευτω.) υπαρχουν καποια προβληματα με το software εχω διαβασει σε σχεση με καμερα και δαχτυληκο αποτυπωμα.πως μπορουν να ξεπεραστουν σε περιπτωση που υπαρξουν αυτα τα προβληματα? ευχαριστω!
×
×
  • Create New...