Jump to content

costastro

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About costastro

  • Ημ. Γέννησης 11/05/1966

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

costastro's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

33

Φήμη

  1. Δεν είμαι παράξενος, ούτε αλάνθαστος. Αλλά ρε φίλε, κείμενο δύο σειρών έχεις να γράψεις. Ξαναδιάβασέ το το ρημάδι. Αν είχε γράψει μέχρι… 24/07 ή 24/08, θα γινόταν χαμός αύριο.
  2. Μόλις έλαβα το παρακάτω μήνυμα: Δωρεάν Απεριόριστα Data για χρήση από 22/06έως και 24/05 Είναι δυνατόν να στέλνουν τέτοια μηνύματα; Το έως κολλημένο στο 22/06 και μέχρι… 24/05!!! Αυτός που τα γράφει, δεν τα διαβάζει μετά για να δει αν έχει κάνει κάποιο λάθος; Τι να πεις…
  3. Κοίταξε, η προσφορά άρχισε από τις 16/02/2024. Επειδή τον αριθμό που κέρδισε το δώρο δεν τον πολυχρησιμοποιούσα, κούμπωσα την κάρτα στο τάμπλετ. Με λίγα λόγια μόνο το Ίντερνετ χρησιμοποιώ. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Άλλωστε με έχουν διαβεβαιώσει πως δεν χρειάζεται να κάνω ανανέωση υπολοίπου.Θα δούμε…
  4. Ναι κι όλα λειτουργούν κανονικά. Απλώς μηδενίστηκε το υπόλοιπο, το οποίο ήταν 30 σεντς αν θυμάμαι καλά.
  5. Εγώ είχα κερδίσει τον περασμένο Φεβρουάριο. Όταν τους είχα ρωτήσει τον περασμένο Μάρτιο, μου είχαν απαντήσει έτσι…
  6. Κι εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε ακύρωση συνδρομής.
  7. Έτσι. Το γράφει άλλωστε: Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρηματικό υπόλοιπο που έλαβες δωρεάν. Μέχρι να καταναλώσεις το δωρεάν υπόλοιπο δεν μπορείς να βγάλεις κουπόνι CU Smart Pocket.
  8. Εγώ πιστεύω πως τρολάρουν τον δημοσιογράφο που έγραψε πως η Vodafone ξέμεινε από GB😀
  9. Κι ενώ πάνω πάνω λέει για ακουστικά, στις λεπτομέρειες λέει για ηχείο!😀
  10. Από πάνω γράφει 228 για τρεις μήνες, παρακάτω εξηντακάτι για 6 μήνες και πιο κάτω σαραντακάτι για 6 μήνες. Σου λέει, αυτοί έχουν ασχοληθεί με το λίγκουιντ, είναι της Παντείου πλέον😀
  11. Αυτό δεν γνωρϊζω για να στο απαντήσω. Να το χρεώνει η απλ; Δεν το γνωρίζω. Πάντως πριν κάνα ένα - δυο χρόνια, ήταν δωρεαν. Εκτός κι αν φεύγει από μενα το μηνυμα στο εξωτερικό και γι αυτο με χρεωνει, που ειναι και το πιο πιθανο. Αλλα η ουσία ειναι πως επρεπε να με αφηνει να το κανω αυτο με τα 5 ευρώ.
  12. Σου στέλνει μήνυμα (νομίζω απο Αγγλία γιατι αρχιζει από 0044) για επαλήθευση του αριθμου. Μεχρι πριν λιγο καιρο οι εταιρίες δεν στο χρέωναν. Τώρα στο χρεωνουν έξι ή επτά σεντς νομίζω.
  13. Για να συνδεθείς στο iMessage. Μία φορά. Παλιά ήταν δωρεάν, αλλά τελευταία το χρεώνουν και οι τρεις εταιρίες. Ειναι το μηνυμα που σου στέλνει η απλ για να κανει επαλήθευση του αριθμου. Απλως το μηνυμα ειναι από το εξωτερικό και οι εταιρίες το χρεώνουν. Δεν σε χρεώνει η απλ.
×
×
  • Create New...