Jump to content

GOATRANCE

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GOATRANCE

  1. GOATRANCE

    ZTE Blade S6

    Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλος. Έχει κάποιος εμπειρία και από τα άλλα 2 κινητά?
  2. GOATRANCE

    ZTE Blade S6

    Καλημέρα.σκέφτομαι την αγορά του συγκεκριμένου κινητού.να το προτιμήσω σε σχέση με το huawei y5ii και το lg k8 που έχω δει? με ενδιαφέρει περισσότερο η φωτογραφία.τα λεφτά 120 μέγιστο αγορά απο Ελλάδα!
  3. καλησπέρα.για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.να ρωτήσω εδώ. φίλος θέλει να πάρει το TP-Link Neffos C5L από τα 85 ευρώ στα 55.απο τα public. Ξέρει κανείς για αυτό το κινητό?αξίζει?
  4. το xiaomi redmi 4a που πόσταρε ο φίλος αξίζει τα 15 ευρω παραπάνω απο τα κινητά που πόσταρα?και ειδικά η κάμερα.έχετε να προτείνεται και κάποιο άλλο κιν?
  5. Ωραία κινητάκια φίλος.αλλά μέχρι 90 έουρος διαθέτει παραπάνω με τίποτα.
  6. Καλημέρα σε όλους.παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ.πολλές και χρήσιμες η πληροφορίες σας ΜΠΡΑΒΟ. Έχω βοηθηθεί στην επιλογή κινητού.έχω ενα doogee x5 άπολυτα ευχαριστημένος. Τώρα θέλει η κοπέλα μου ένα κινητό το πολύ εώς 90 ευρώ. Τι ενδιαφέρει να βγάζει καλλές φωτό.και κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί το youtube-facebook-internet(χαλαρη΄χρήση) Έχουμε δεί το doogee x5 max pro το ulefone u007 pro και το lenovo a8 a806 Ποιά η γνώμη σας για αυτά τα κινητά?τι άλλο έχεται να προτείνεται? Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα.
×
×
  • Create New...