Jump to content

ath156

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.491
  • Εγγραφή

  • Days Won

    11
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ath156

  1. Τέλος υπάρχει και αυτή που κάνει το κουτί να φαίνεται ως Mi box s (βασίζεται στη ρομ του Mi box s)....είναι φυσικά ATV που εσύ θέλεις μόνο....πιθανότατα θα παίζει και η άλλη εφαρμογή που ήθελες από παλιά Κοσμ@τ@.......εκτιμώ ότι και ο ΑΝΤ1+ θα παίζει εκεί χωρίς θέμα (δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ, υπάρχουν όμως πολλοί που την εκθειάζουν). Εάν δεν βαριέσαι την δοκιμάζεις και λες εντυπώσεις. Aidan's rom for HK1 Box
  2. Καλά τόσο δεν θυμάμαι καλά? Εσύ δεν ήσουν που χρησιμοποιούσες πριν από χρόνια, ακόμα και με την ρομ μου, το Mi box s? (πάλι βέβαια το βλέπει ως τάμπλετ - σε αυτό έχεις δίκιο). Βέβαια αυτό από μόνο του δεν ήταν αρκετό και ήθελε και άλλα "κόλπα" (καλό είναι να μην τα λέμε φόρα παρτίδα εδώ). Μια και άνοιξε το θέμα όμως δεν ισχύει αυτό? Πλέον βέβαια πολλά που ίσχυαν παλαιότερα έχουν ξεπεραστεί πλέον και οι τρύπες έκλεισαν σε πολλά σημεία. Επίσης όταν μιλάς για strong υποθέτω ότι μιλάς για το παρακάτω screenshot και το κόκκινο εκεί...που και να το πετύχεις αμφιβάλλω ότι θα παίξει παντού ο ΑΝΤ1+ στο εξτρα περιεχόμενό του...γιατί για αυτό μιλάς υποθέτω. Πάντως εάν θέλεις να κάνω και εγώ κάποια δοκιμή πες μου...όπως έχω ξαναπεί μάλλον διακόπτω οριστικά ΑΝΤ1+ στις 29/4. UPDATE: Από τα πολλά σβήσε/γράψε συσκευών (TVbox) άρχισε να μου βγάζει και μήνυμα λάθους στο 32άρι Smart Monitor Samsung που έχω.....ότι "μπορώ να βλέπω μόνο σε 2 οθόνες ταυτόχρονα" !!!😁 ενώ δεν έβλεπα σε καμία άλλη😉.....Τέλος πάντων έχει και live F1 τώρα....σίγουρα αυτό το έβλεπα στο H96 max X3 μέχρι πριν λίγο καιρό...όχι πλέον (μόνο απλό περιεχόμενο).
  3. Καλημέρα, Έτσι από περιέργεια δοκίμασες Netflix μέσω KODI ? Δεν θα έχεις και την καλύτερη ανάλυση βέβαια εκεί, όμως μπορεί να είναι μία λύση. Δεν έχω κωδικούς Netflix, αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι ΟΚ εκεί. Επίσης δοκίμασες να απεγκαταστήσεις την εφαρμογή που ήδη έχει? Η δεν σε αφήνει? Τι επεξεργαστή έχει το κουτί?
  4. Το compare έγινε εδώ...ίδιο μέγεθος αλλά......άλλο md5
  5. Για δες και αυτό....είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που λες???....γιατί εμένα σε compare που του έκανα βγάζει κάποιες αλλαγές στο τέλος. Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Netflix
  6. Ίσως το παρακάτω άρθρο να σου δώσει κάποια ιδέα τι μπορείς να κάνεις (εύκολα ή πιο δύσκολα) How to have shortcuts for sideloaded apks Δηλαδή εγώ που έχω 65άρα τηλεόραση με Google TV, πως βλέπω τα sideloaded apks? Πάντοτε βέβαια υπάρχει η δυνατότητα απλά να πας στα Settings-All apks και να κάνεις κλικ εκεί για να τρέξει αυτό που θέλεις - όχι τόσο πρακτικό ίσως, αλλά μία ακόμα λύση, χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα😉
  7. Οι Ugoos ports έχουν πάντοτε προεγκατεστημένο το Magisk. Αυτό είναι και το σημαντικό. TWRP νομίζω ότι έχει προεγκατεστημένο ο Sadman888...δεν είμαι σίγουρος για Σλιμποξ, αλλά όπως είπα το Magisk είναι το must (ακόμα και να μην έχει TWRP πάντοτε μπορείς να το βάλεις εσύ ή να χρησιμοποιήσεις το "προσωρινό"). Εάν βάλεις κάποια Ugoos port θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις και κάποιο από τα scripts που είχα φτιάξει ήδη από το 2022 για να φαίνεται μόνιμα η θερμοκρασία μπροστά. Ειδικά δε για το κουτί μας (HK1 Box & Vontar X3) που έχει και το "μισητό" μπλε λεντ μπροστά, ταυτόχρονα απενεργοποίησή του ή και άλλες παραμέτρους (ένταση οθόνης, Night Mode κλπ). 1. Τα scripts αυτά μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει μία "καθαρή" Ugoos Port (not Hybrid) και για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κουτί με οθόνη μπροστά.😎 2. O Sadman888 & Slimhouse πρέπει να έχουν ήδη στα Settings την επιλογή 5 δεύτερα θερμοκρασία και 5 δεύτερα ώρα. Ειδικά ο Slimhouse, από κάποια έκδοση και μετά πρέπει να έχει ως επιλογή και το μοντ μου με ΜΟΝΟ θερμοκρασία μπροστά....του το είχα δώσει εγώ και το είχε συμπεριλάβει. 3. Ειδικά για το μπλε λεντ στο HK1 Box έχω ειδικό σκριπτ (μαζί με αυτό της θερμοκρασίας).....επιλέγεις τι θέλεις. Τα scripts αυτά εγκαθίστανται με το TWRP.....μπορεί και το ένα επάνω στο άλλο. Είχα βγάλει και κάποιο που "μηδενίζει" όλα αυτά (εάν το θελήσει κάποιος). Το λινκ στο 4pda ......Scripts for Temperature (and Blue Led of HK1 Box)
  8. Εγώ θα δοκίμαζα την "καθαρή" Ugoos port 0.5.4 από τον Sadman888....έχει και ATV που θέλεις....Clean Ugoos Port 0.54 from Sadman888 Επίσης ίσως την 54_15 από Slim (βασίζεται επίσης στην 0.5.4 Ugoos port + διακοσμητικά από Σλιμμποξ) Με τίποτα μην δοκιμάσεις την 2.3.0 (είναι πολύ παλιά) και μάλλον επίσης καμία άλλη. **** Προς υπεύθυνους ΑΝΤ1+ (εάν διαβάζουν και εδώ)......Μην δυσκολεύετε χωρίς λόγο την πρόσβαση στα TVbox......υπάρχουν αρκετοί που δεν θα πληρώσουν εξαιτίας αυτού του λόγου...πολλοί έχουν μεγάλες τηλεοράσεις χωρίς να είναι σμαρτ (απαραίτητο το μποξ εκεί). Λογικό να μην επιτρέπετε σε ρουταρισμένα μποξ, αλλά μέχρι εκεί. ****Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι στην TCL 65C805 μπήκε η έκδοση 1.1.22, ενώ στην LG κάποια άλλη(1.0.35), στο Samsung Smart monitor 1.1.4(2.0.0).......την 1.1.3 μπορείς να την βρεις και στο apkpure. ***Σε κάποια φάση έβαλα τον Chrome σε Desktop Mode και από εκεί είχε κατεβάσει άλλη έκδοση εφαρμογής!!! Τέλος πάντων ούτε θυμάμαι πλέον με ποιον τρόπο ξεπέρασα κάθε φορά τα μηνύματα λάθους και έπαιζε τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Τέλος από εμένα το θέμα αυτό.
  9. ¨Επαιζαν τα ΠΑΝΤΑ. Όμως επειδή ήδη έχω καταχωρημένες 3 σμαρτ TVs και το λαπτοπ μου (Win11 που το βλέπει ως Win10), αναγκάζομαι κάθε φορά να σβήνω το τελευταίο για να βάλω κάποιο καινούργιο. Ε τώρα που ξαναέβαλα στο H96 max X3 + HK1 Box άρχισε και εκεί να κάνει τα ίδια κόλπα με το ΑΝΡΕ8002....άλλαξαν κάτι? είχα κάνει κάτι επιπλέον εγώ πριν?.....ειλικρινά με κούρασε το θέμα και βαρέθηκα τις δοκιμές....άλλωστε πιο πολύ για πλάκα έβλεπα το τσίρκο του "ξύλου" που έχει😁🤣....και καμιά φορά F1. Εάν άλλαξαν κάτι εκεί στον ΑΝΤ1+, έκαναν μεγάλη "εξυπνάδα" πάντως.
  10. Πάνω στα νεύρα μου για το X96 max Plus 2101W και ψάχνοντας τον "μπελά" μου 😁 αποφάσισα να πάρω ένα S905X4. Πιο συγκεκριμένα το TOX3. Του έβαλα και ΑΝΤ1+ και διαπίστωσα ιδίοις όμασι το πρόβλημα που έλεγε ο @manthes, δηλαδή ενώ παίζει όλες τις σειρές του ΑΝΤ1 και τις άλλες εκπομπές, αρνείται να παίξει περιεχόμενο του ANT1+ (F1, WWE, Nascar κλπ). Βγάζει λάθος "ΑΝΡΕ 8002" όταν πάει να παίξει τέτοιο περιεχόμενο. Πιστεύω ότι πειράξανε κάτι εκεί στον ΑΝΤ1+ τελευταία για να μπλοκάρουν περιεχόμενο (μεγάλο λάθος τους γιατί ακόμα και αυτοί που πιθανόν να ήθελαν να συνεχίσουν με πληρωμένη συνδρομή, μπορεί να κάνουν πίσω τώρα). Ήδη μου έδωσαν μία πρώτη απάντηση από το Geekbuying ("ότι λυπούνται για το πρόβλημα, το προώθησαν στο αρμόδιο τμήμα κλπ"). Άντε να δούμε.......
  11. Μπα την ζημιά την έπαθε λίγο πριν τον χρόνο. Σήμερα μου ήρθε φλασιά και άνοιξα ένα ticket να δω τι θα μου πουν (όχι ότι θα περιμένω κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.....). Προς το παρόν "κείτεται" δίπλα στο "πτώμα" Α95 που μου είχες δώσει😁😂🤣......απλά αυτό δείχνει και κάποια σημάδια ζωής....έχω και το παράδειγμα μιας F&U που ενώ είχε ήχο και όχι εικόνα, μετά από μερικές ημέρες επανήλθε από μόνη της😁.....Άγνωσται αι βουλαί των ηλεκτρονικών (άσε που η ελπίδα πεθαίνει τελευταία😉). Ήδη Δευτέρα έρχεται με ACS νέο κουτί.
  12. και πως στο εμφανίζει στην διαχείριση συσκευών? (το προτελευταίο είναι το X88 King και το τελευταίο το X96 max X3). Τελευταία ανάρτηση για αυτό από εμένα. Καλή επιτυχία ότι και να κάνεις.
  13. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει τον κωδικό της προσφοράς της ΔΕΗ για 9μηνη δωρεάν συνδρομή? Μήπως είσαι απλά στον Ant1+ Free όπως λέει ότι θα μεταπέσω στις 29/4 που θα ακυρωθεί οριστικά η συνδρομή μου, εάν δεν κάνω κάτι? Τέτοιου είδους συνδρομή έχω εδώ και μήνες στο τάμπλετ της μάνας μου για να βλέπει τις σειρές του ΑΝΤ1 όταν θέλει😉 *******Παρεπιπτόντως η μόνη "παρενέργεια" που είχα και στα 3 TVbox μου ήταν ότι μετά από επανεκκίνηση αποσυνδέονταν και έπρεπε να βάλω ξανά τους κωδικους🤔.....αυτό δεν συνέβη στις smartTVs😎........μικρό το κακό βέβαια.
  14. Πάντοτε με AOSP και όχι με Slimbox, αλλά με "καθαρές" Ugoos ports (είτε του Sadman888 είτε με πειραγμένη καθαρή που φτιάξαμε για υψηλότερη συχνότητα στο X88 King). Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σε Android TV θα είναι πιο εύκολα και όχι πιο δύσκολα (σε AOSP σε 1η φάση δεν άνοιγε καν η εφαρμογή, όπως λένε και άλλοι - μόνο μετά από πείραγμα γενικότερο). Τα έχω δει όλα (τα σφάλματα) κατά καιρούς😁 - Να μην ανοίγει καν η εφαρμογή - Να ανοίγει και να λέει να αποσυνδέσεις την μεγάλη οθόνη (HDMI). Μάλιστα εάν θυμάμαι καλά στο X88 King κάποια στιγμή αυτό έκανα. Έβγαλα το HDMI και χειρίστηκα το Χ88 με το κινητό μου και με την ειδική εφαρμογή remote control of Ugoos😉 - Να βγάζει μήνυμα λάθους όπως στο screenshot - Να βρίσκει το root (καλά αυτό εύκολα ξεπεράστηκε με Magisk) - Ούτε και εγώ θυμάμαι πλέον τι άλλο έβγαλε και και πως ακριβώς το ξεπέρασα σε κάθε κουτί Πάντως τελικά και στα 3 κουτιά παίζει πλέον άψογα. Άρα είναι εφικτό, εάν θέλει κάποιος να "παιδευθεί". Έχοντας ήδη 2 μεγάλες smart TVs (Samsung 49" and TCL 65C805) και ένα ολοκαίνουργιο 32άρι Samsung Smart Monitor, βασικά δεν χρειαζόμουν καν τα Tvboxes. Όπως όμως ξαναείπα, έτσι για το "γ@μώτ@". Ήδη έκανα διακοπή της συνδρομής μου στον Αντ1+ (για τους δικούς μου λόγους - έχω δώσει κανονική κάρτα με μεγάλο υπόλοιπο) και έχω μέχρι τις 29/4 να το ξανασκεφθώ......θα δω εάν..μέχρι τότε θα παίζει κανονικά.
  15. Εγώ πάντως F1 live βλέπω μόνο από τα TVbox μου....κανένα πρόβλημα😉 Πάντως και το δικό μου από το Geekbuying ήταν😁
  16. https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7256242 https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7256350 https://myphone.gr/forum/topic/73324/?do=findComment&comment=7256167 Χ88 King + H96 max X3 + ΗΚ1 Βοχ , Android 9, Ugoos Ports + Magisk ΟΛΑ τζάμι με ΑΝΤ1+ (Θέλει λίγη προσπάθεια μόνο)
  17. Καλημέρα. Λύση 1 Νέα εγκατάσταση στην καρτούλα, οπότε θα έχεις ένα Triple Boot σύστημα (Coreelec, Emuelec.Android). Υποχρεωτικά θα παραμείνεις στις εκδόσεις (Coreelec + Emuelec) που υπάρχουν εκεί. Μπορείς να δεις και παλαιότερες αναρτήσεις μου. https://myphone.gr/forum/topic/73324/page/813/?tab=comments#comment-7180215 https://myphone.gr/forum/topic/73324/page/841/?tab=comments#comment-7235473 Λύση 2 Κρατάς το Coreelec που έχεις και βάζεις το ειδικό Retroarch addon for Coreelec. Δεν είναι βέβαια Emuelec, όμως κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να κάνεις τα πάντα όπως και με το Emuelec https://github.com/spleen1981/retroarch-kodi-addon-CoreELEC
  18. ath156

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Πριν 2 χρόνια μείναμε στους Παξούς σε ένα πολύ όμορφο ξενοδοχειάκι που ήταν σε "γούβα". Vodafone & F2g δεν δέχονταν/έκαναν με τίποτα τηλέφωνο (σήμα μηδέν). Όμως στο Xiaomi Note 9T ενεργοποιώντας το vowifi στην καρτοκινητή cu/VODAFONE όλα OK... Αντίθετα το F2g τίποτα !! Άρα υπάρχουν περιπτώσεις που σου λύνει τα χέρια το vowifi😉
  19. ath156

    Nova VoLTE/VoWiFi

    Το έχω αναφέρει τουλάχιστον 2-3 φορές παλιά...ούτε και με επικοινωνία το διόρθωσαν. Μία από τις αναρτήσεις μου: https://myphone.gr/forum/topic/171152/?do=findComment&comment=7206922
  20. Το πολυδιαφημισμένο X96 max Plus 2101W αποφάσισε να τα "παίξει" ξαφνικά, χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Ήταν δε "νινί μπομπό" πάντοτε με ανεμιστήρα από κάτω. Έγινε δε αυτό που έχω ακούσει και από πολλούς άλλους για διάφορα κουτιά (έκλεισε κανονικά μετά την χρήση του και την επόμενη ημέρα απλά δεν άνοιγε😡). Σε προσπάθεια εγκατάστασης ρομ βγάζει το γνωστό λάθος 7% που συνήθως σημαίνει πρόβλημα στην EMMC. Ήδη δοκιμάστηκαν διάφοροι τρόποι, ακόμα και κάποιες "κουφές" προτάσεις, όμως πάπαλα....φυσικά θα συνεχίσω τις προσπάθειες γιατί η αλήθεια είναι ότι με τις ηλεκτρονικές συσκευές έχω δει διάφορα κουφά (ακόμα και να "επανέρχονται" από μόνες τους μετά από καιρό....βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το expectation για κάτι τέτοιο είναι από μηδαμινό έως ανύπαρκτο...πιο πολύ ως επιθυμία). Λοιπόν "The X96 max Plus is dead, long live the King X88"😁 (and H96 max X3 and HK1 Box and Beelink GT1) Επί τη ευκαιρία να πω ότι το e-shop.gr έβγαλε και πάλι το Mi box s 2nd gen στην τιμή 45,80 ευρώ συν διαχειριστικό κόστος 0,50 ευρώ ανά παραγγελία (όχι ανα αντικείμενο). Για όσους επιθυμούν ένα καλό και φθηνό πιστοποιημένο κουτί είναι πράγματι μία εξαιρετική και τίμια λύση.
  21. Μετά από αρκετές δοκιμές νομίζω ότι ισχύουν τα εξής: 1. Για διακοπές ως γνωστόν "Σαν την Χαλκιδική δεν έχει..." 😁 2. Για ελευθερία θέασης "Σαν ένα Android TVbox δεν έχει....." 3. Για Smart TV "Σαν μία Android/Google Smart TV δεν έχει ....." Τέλος υπενθυμίζω ότι 15/3/2024 15-4-2024 (νέα παράταση της προσφοράς) είναι η τελευταία προθεσμία για όσους έχουν ΔΕΗ (και myDEH app) για να πάρουν 9 μήνες δωρεάν ΑΝΤ1+ (με F1 που θα μεταδίδεται ζωντανά ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ και το υπόλοιπο περιεχόμενο).
  22. Και επειδή σήμερα ο ΑΝΤ1 μεταδίδει την F1 τόσο στο "κανονικό" κανάλι όσο και στον ANT1+, έβαλα τον ANT1+ στην μεγάλη εικόνα (μέσω του TVbox X88 King) και σε Picture in Picture (PIP) τον "κανονικό" ANT1😉 - Στην μεγάλη εικόνα με τον ΑΝΤ1+ δεν υπάρχουν διαφημίσεις (φυσικά), ενώ στην μικρή υπάρχουν. - Επίσης λογικά υπάρχει μία υστέρηση δευτερολέπτων μεταξύ της Ιντερνετικής μετάδοσης του ΑΝΤ1+ και της μετάδοσης στον ΑΝΤ1😉 ***Οι επόμενοι αγώνες F1 θα είναι μόνο μέσω ΑΝΤ1+ (εκτός του τελευταίου) *** Όσοι έχετε ΔΕΗ μπορείτε ακόμα να πάρετε το δωρεάν 9μηνο ΑΝΤ1+ έως 15/3/2024 (δόθηκε παράταση)
  23. - NAI κανονικά από το Playstore - Πράγματι τις πιο πολλές φορές έκλεινε από μόνη της η εφαρμογή. Σε άλλες προσπάθειες έβγαζε μήνυμα να αποσυνδέσεις την μεγάλη οθόνη (καλώδιο HDMI). Σε κάποιες δε "εύρισκε" και το ρουτ. Τέλος πάντων στα 3 κουτιά (X88 King, H96 max X3 & HK1 Box) τελικά την εγκατέστησα με επιτυχία. - Magisk version 26.1 Στο X96 max Plus 2101W όπου έχω Slimbox AOSP έχω βάλει δικό μου Magisk (δεν υπήρχε από την ρομ), το οποίο και αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση 27.0. Και εδώ άρχισε τα γνωστά (απότομο κλείσιμο κλπ), όμως πλέον δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Ούτε καν τα χρειαζόμουν στα 3 κουτιά, έχοντας ήδη 3Smart TVs, 1 tablet, 1 laptop, 1 smartphone (διαγραφή/εγγραφή κοκ). Απλά τα έκανα για το γ@μώτο😁
  24. Τελικά μόλις βρήκα λίγο χρόνο (και κάποιες τηλεοράσεις ελεύθερες😁) εγκατέστησα το app Ant1+ και σε H96 max X3 και σε HK1 Box (S905X3)......άρα Mission accomplished !!😎😉😁
  25. Παίζει "τα πάντα όλα"...το μόνο που κάνει καποιες φορές είναι ότι "χάνει" τους κωδικούς και πρέπει να τους ξαναβάζεις....μικρό το κακό βέβαια...από εκεί και πέρα έχω κάνει διάφορα..δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς ήταν το "κρίσιμο" στο να παίξει τελικά το apk από το Playstore σε AOSP version.....δεν αξίζει να ασχοληθούμε και παραπάνω ίσως. Το έχω βάλει σε τόσες διαφορετικές συσκευές (διαγράφοντας βέβαια κάποιες κάθε φορά, για να μην υπερβούν τις 5 επιτρεπόμενες).
×
×
  • Create New...