Jump to content

cadet131

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

cadet131's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Προσπάθησα να ρυθμίσω το W960 για να στέλνω και να λαμβάνω mails από το κινητό. Στέλνοντας test mail από το γραφείο, έλαβα μήνυμα από το 54000 ότι έχω νέο μήνυμα στο mailbox. Όταν προσπάθησα να στείλω δοκιμαστικό mail από το W960 πήρα το ακόλουθο μήνυμα λάθους: "Ο διακομιστής SMTP δεν επέτρεψε τη σύνδεση". Θα μπορούσα να έχω κάποια βοήθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος; Υπάρχουν κάποια links εντός ή εκτός του forum με τις απαραίτητες οδηγίες ρύθμισης του W960 για αποστολή και λήψη mail με το mycosmos.gr; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λύθηκε το πρόβλημα που είχα με τη σύνδεση στο router. Για να συνδεθείτε στο internet, θα πρέπει να δηλώσετε το interface type ως 802.11b. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι ενεργό και το WPA.
  3. Στο router μου (speedtouch 585 v6) χωρίς καμία ρύθμιση NOKIA N95 8GB συνδέθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικότερα, το κινητό ζήτησε το WPA κλειδί, καταχωρήθηκε και ενεργοποιήθηκε το wlan χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνεπώς, υπάρχει θέμα ( ή πρόβλημα) στο SE w960.
  4. Τελικά με disabled το WPA και restart κατάφερα να συνδεθώ στο internet από το router στο σπίτι (speedtouch 585 v6). Το θέμα όμως είναι ότι δεν υπάρχει προστασία. Θα δοκιμάσω να συνδεθώ με ενεργοποιημένο το WEP και restart. Υπάρχει μήπως από φίλο/η κάποια άλλη ιδέα για σύνδεση στο internet μέσω το W960 έχοντας ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και την ασφάλεια του router; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. @aris_21 Με το δικό μου κινητό δε δοκίμασα να σερφάρω μέσω άλλου router. Όμως φίλος που αγόρασε το W960 δοκίμασε να σερφάρει από το σπίτι του αδερφού του και όλα καλά. Δοκιμάζοντας όμως να σερφάρει μέσω του δικού μου router αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
  6. Αγαπητοί φίλοι / ες του forum παρακάτω κάνω μια ανακεφαλαίωση: Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη σύνδεση στο Internet μέσω wlan. Πιο συγκεκριμένα, έχω σύνδεση TELLAS με router speedtouch 585 v6. Για να ορίσω την wlan σύνδεση ακολουθώ τα παρακάτω βήματα: 1) κάνω ενεργοποίηση wlan από το κινητό, 2) κάνω ανίχνευση, 3) βρίσκω το router μου, 4) ζητάω σύνδεση στο router μου, 5) μου ζητάει WPA password και το καταχωρώ, 6) εμφανίζει την υδρόγειο (σήμα ότι συνδέεται το κινητό με το router και ανοίγει η σύνδεση στο internet), 7) ανοίγω τον browser (είτε Opera είτε mini Opera) και παίρνω το ίδιο αποτέλεσμα αποτυχίας ( στον Opera ότι δεν είναι εφικτή η σύνδεση με το δικομιστή π.χ. http://www.myphone.gr, στον mini Opera ότι η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν είναι εφικτή). Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι στις ρυθμίσεις του wlan απενεργοποιώ την εξοικονόμιση ενέργειας (εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Κάποιος φίλος/η έχει κάποια ιδέα τι μπορεί να μου ξεφεύγει είτε στη ρύθμιση wlan του κινητού είτε στη ρύθμιση του router; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Έβαλα το ερώτημα στο συγκεκριμένο topic γιατί προσπαθώ να συνδεθώ με Sony Ericsson W960i. Θα κοιτάξω το link που μου έδωσες. Αν υπάρχει όμως και κάποια άλλη απάντηση, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
  8. Καλή χρονιά σε όλα τα μέλη του myphone.gr. Πρωτ' απ' όλα θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη εάν είμαι off topic αλλά δεν ξέρω που αλλού θα μπορούσα να απευθύνω το ερώτημά μου. Έχω wifi router και θέλω να δοκιμάσω σύνδεση στο internet μέσω wlan. Ενώ κάνω όλες τις ρυθμίσεις σωστά ( εκτιμώ αφού δηλώνω ακριβώς το όνομα του router και εμφανίζεται στο επάνω μέρος της οθόνης το εικονίδιο της υδρογείου ), όταν ενεργοποιώ τον Opera και δίνω μια σελίδα, παίρνω το παρακάτω μήνυμα: ̓̔"Αδύνατος ο εντοπισμός του απομακρυσμένου διακομιστή". Καμιά ιδέα για το πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...