Jump to content

jpsplus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jpsplus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

jpsplus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ακόμη και αν έχετε κατάβαση το χάρτη δεν κανει αναζήτηση αν δεν είστε συνδεδεμένοι στο ιντερνέτ. αν περάσεις τη διασταύρωση που πρέπει να στρίψεις, δεν ανανεώνει τη διαδρομή για να βρει καινούργια αλλά προσπαθεί να σε γυρίσει πίσω και να βρεις τη στροφή που έχασες.
  2. το ειχα και εγω το πρόβλημα με windows 10 ( fast ring). fast ring και στο 950xl. στις τελευταίες εκδοσεις (15063) και 2-3 εκδοσεις πριν εχei διορθωθεί το θεμα αυτό. κάθε φορα που συnδεεις το τηλεφωνο κανει αναγνωριση και εγκατασταση των καταλληλων driver. αν τωρα εχεις φθηνο hub usb2, καλωδιο από τα καλαθια, η εχεις λογισμικο που αλλαζει το configuration toυ usb (κατι τηλεφωνα-φαξ-σκανερ) εκει θα εχεις καποιο πρόβλημα (+ τα windows 7) εγω παλι εξακολουθώ να εχω πρόβλημα με αναβαθμιση όταν είμαι στη μπαταρια. όταν το βαζω στο ρευμα αναβαθμιζει γρηγορα. κατι σαν να κατεβαζει ταχυτητα όταν είναι στη μπαταρια.
  3. to double tap to wake μπλοκάρεται από το σενσορα εγγύτητας (αυτό που κλειδωνει την οθονη όταν είναι στη τσεπη η όταν το χερι τον καλυπτει . είναι διπλα στη μπροστινη καμερα) ετσι όταν το τηλεφωνο νομιζει ότι είναι στη τσεπη δεν δουλευει το double tap. ένα ρολο βεβαια παιζει και η ................ υγρασια της επιδερμίδας. η ξηροδερμια όπως και οι πολλες ..... κρεμες παιζουν το ρολο τους.
  4. μια καλη εφαρμογή για ξυπνητηρι είναι το realarm από το store. είναι λιγο περιεργο στο σεταρισμα αλλα όταν το μαεις είναι αψογο.
  5. Κανεις δεν ειχε αυτό το πρόβλημα;
  6. καλημέρα. εχω παρατηρησει ότι σερνεται το wifi και το 4G, όταν όμως βαλω τροφοδοσια παει σφαιρα. εχει κανεις άλλος τετοιο πρόβλημα; επισης βγαζει μαυρο μερικες φορες μετα τη ληψη φωτογραφιας όταν πηγαινω στη συλλογη. 950xl, firmware 16236-35035, software 14977-1000
  7. υπαρχει αυτή η τεραστια διαφορα. δεν ακούγεται από το το μεγαφωνο
  8. Γεια σας. αγορασα προσφατα ένα 950xl με την εκδοση 321. δεν εχει ραδιοφωνο. το γυρισα στην 318 και εχει κανονικα την εφαρμογή. δεν με ενδιαφερουν οι αντιστοιχες εφαρμογες του store γιατι η εναι μεσω wifi η δεν παιζουν από ηχειο. πως μπορω να μην κανω αναβαθμιση στη τελευταια εκδοση η στις επομενες? γιατι οπου και να εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι.
×
×
  • Create New...