Jump to content

Crisman7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Crisman7

  1. ωραία ευχαριστώ πολύ θα το σκεφτώ γιατί είναι η πρώτη φορά που θα πάρω κινέζικο, απο μη γνωστή μάρκα γενικώς και εύχομαι να μην έχει θέματα
  2. άρα να πάω για το Τ6 pro άν το καταφέρω? αξίζει για 188 ευρώ?
  3. ευχαριστώ για την απάντηση. Ψάχνω να βρώ ένα κινητό γύρο στα 150 στο σκρουτζ και θελω καλή μπαταρία και ram kai cpu,gpu(αν και πιστεύω 1g gpu είναι καλή) γιατί το θέλω για παιχνίδια online οπότε θα έχω και δεδομένα ανοιχτά και wifi αρκετά συχνά ενώ θα παίζω παιχνίδια που την εξαφανίζουν την μπαταρία γρήγορα. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Και να πω την αλήθεια μου με έχεις ψήσει γι αυτό το κινητό αλλά δεν έχω βρει και πολλά reviews, το προτείνεις άφοβα?
  4. έχω το samsung galaxy core plus (αρχαίο ξέρω) αλλα δεν το βρήκα στα Avatar:cry:
  5. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το HT6, αξίζει? Μπορώ να το πάρω απο κάποιο μαγαζί στην ελλάδα στις τιμές που λέτε γιατί το βρήκα στο ίντερνετ σε γνωστό site αναζήτησης αγορών (δεν αναφέρω το όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται) και η τιμή ειναι στα 160+. Σε περίπτωση που πάθει κάποια βλάβη πρέπει να το στείλω αναγκαστικά Κίνα για να το καλύπτει η εγγύηση? Υπάρχει στην ελλάδα αντιπροσωπεία η κάποιος που να το φτιάχνει με εγγύηση?
×
×
  • Create New...