Jump to content

superkaliaksious

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About superkaliaksious

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

superkaliaksious's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. με twrp είναι εφικτό να βάλω stock rom? προσπαθώ τόση ώρα και απλά μένει στο boot με κάτι κινέζικα
  2. οπως εγραψα και πιο πανω οχι δεν ειναι root. Με λιγα λογια βρηκα αλλη μεθοδο για να το κανω και το καταφερα. το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οτι μου κρασαρει το personalization απο την rom την τελευταια του ιταλου. μηπως εκανα καποιο λαθος και την περασα πανω απο την προηγουμενη rom? αλλα λογικα θα μου ειχε κρατησει και τις εφαρμογες μου
  3. να βαλω δηλαδη τα αρχεια του twrp χυμα μεσα στο δισκο του κινητου? η να ειναι σε φακελο? θελει root νομιζω το flashify για να δουλεψει
  4. ακολουθω τον οδηγο σε pdf που εχει αναρτησει ο φιλος πιο πανω. κανω τα βηματα ενα ενα και πραγματικα το twrp δεν μπαινει με τιποτα. κανω reboot κρατωντας το πληκτρο εντασης και το power και απλα στο λογοτυπο γραφει "recovery" και μπαινει κανονικα στο λειτουργικο.
  5. απο φιλο μου το πηρα σφραγισμενο. το bootloader ειναι unlocked αν εννοεις αυτο
  6. κουλαμαρα παντως αυτο. για να βαλω αλλη rom δηλαδη εστω και της μανας του πρεπει να μπλεξω με twrp η αλλα κουφα με κινδυνο να το brickaro? δεν το εχω ξανα δει σε κινητο αυτο.οχι τιποτα αλλο αλλα ηθελα να βαλω την τελευταια rom γιατι εχει μεινει στην 14s το κινητο.
  7. δεν εχει μεσα recovery εργοστασιακα? αν θελω να βαλω το εργοστασιακο του recovery ειναι εφικτο?
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Οχι δεν ειναι root
  9. Γεια χαρα σε ολα τα παιδια. Αγορασα και εγω αυτο το εξαιρετικο κινητο τις προαλλες. Ενα προβλημα μονο που ειναι πολύ περιεργο.το κινητο το παρέλαβα με 14s stable rom. Όταν προσπαθώ να μπω σε recovery Mode με power + volume up δεν μπαίνει για κανένα λόγο.
×
×
  • Create New...