Jump to content

TheObserver

Members
  • Δημοσιεύσεις

    319
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by TheObserver

  1. Αυτή τη στιγμή τo Nokia 8 γύρω στα 300 ευρώ πρέπει να είναι το τοπ vfm flagship. Η κάμερα πώς είναι πλέον με Gcam ή Pro mode;
  2. Τα "υπερεκτιμημένα" προϊόντα τα αποβάλλει η αγορά φυσικά και αυτόματα (Hint: Δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση).

    Εφόσον αγοράζονται σε μεγάλες ποσότητες δεν είναι υπερεκτιμημένα.

    Θα μπορούσαν να ήταν φτηνότερα; Ασφαλώς.

  3. Δεν υπάρχει πουθενα η επιλογή για ενημέρωση συστήματος. Μήπως γνωρίζετε πως μπορεί να αναβαθμιστεί σε Android nougat?
    Τι εννοείς δεν υπάρχει; Settings→ system updates.

     

    Sent from my ZUK Z2121 using Tapatalk

  4. ok ευχαριστώ. Την τελευταία εκδοσή zui που την βρίσκουμε?

    Κοίτα εδώ https://forum.xda-developers.com/zuk-z2-pro

    Εγκαθιστάς μία από τις εκδόσεις ZUI και μετά κάνεις ΟΤΑ update. System update από τα settings. Εμένα μου ήρθε πριν 2 μέρες η τελευταία επίσημη: 2.5.435 ST

  5. Προσωπικα περιμενα να πεσει τοσο η τιμη για να το παρω αλλα μετα την ανακοινωση οτι τελος η ZUK φοβαμαι οτι δεν θα υπαρξει καποια σοβαρη υποστηριξη ουτε απο τα forum.

    Αν δεν κανω καποιο λαθος δεν υπαρχει καποια ρομ που να εκμεταλλευεται ολους τους αισθητηρες του κινητου γιατι βασιζονται στο Zuk Z2 το απλο και εκτος απο αυτο εχει και αλλα χαζα προβλημα οπως ελλειψη δονησης.

    Κατα τα αλλα η τιμη για αυτα τα χαρακτηριστικα ειναι φοβερη, η σωστη ρομ του λειπει.

     

    Κάνεις κάποιο λάθος, όπως σωστά υπέθεσες. Η official κινεζικη/αγγλική rom (τελευταία έκδοση android N) χρησιμοποιεί μια χαρά όλους τους αισθητήρες. Σαφώς και αξίζει ακόμα η αγορά του 6/128 μέχρι 300 ευρώ.

  6. Βάζω ένα μεγάλο κόκκινο Χ στο banggood για πάντα...

    Είχαν παραλάβει λοιπόν το κινητό για επισκευή από τέλος Φλεβάρη και καθυστερούσαν συνεχώς.

    Μου έλεγαν κάθε εβδομάδα δικαιολογίες του στυλ "still repairing" και μετά από πίεση μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το καλώδιο της οθόνης (λογικό) και μου ζήτησαν να πληρώσω(!!!) την επισκευή. Μετά από κράξιμο είπαν θα το επισκευάσουν χωρίς να πληρώσω.

    Μετά μου λένε λείπει ένα εξάρτημα για την επισκευή και θα πάρει 1-2 εβδομάδες να τους έρθει. Πέρασαν προχτές οι 2 εβδομάδες και τους ρωτάω τι έγινε ρε παιδιά....και τι μου λένε; Έφτιαξε η οθόνη αλλά παρουσιάστηκε πρόβλημα με τη motherboard..... και αν θέλω να μου στείλουν άλλο επισκευασμένο!! Τους κράζω πάλι και τους λέω είτε στείλτε μου ένα καινούριο της κούτας είτε τα λεφτά μου πίσω. Μου ζήτησαν Paypal address και τώρα περιμένω να δω...

     

    Δεν έχω ξανασυναντήσει τόση έλλειψη οργάνωσης και υπευθυνότητας ποτέ σε άλλο κατάστημα, με κάνει να μη θέλω να ξαναγοράσω τίποτα ακριβό από εξωτερικό.

     

    Και είναι κρίμα γιατί το κινητό τα έσπαγε, το είχα φέρει στα μέτρα μου και είχα βολευτεί.

     

    Συμπεράσματα:

    1) Ου μπλέξεις με customer service κινεζομάγαζου

    2) Αγορές primary κινητού από κινεζομάγαζα έχουν μεγάλο ρίσκο

    3) Ζήτα refund από την αρχή αν δε θέλεις να ταλαιπωρηθείς με επισκευές

     

    Πολύ σωστά όλα τα συμπεράσματα και οι σκέψεις σου! Επίσης, δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε, αλλά το brand Zuk καταργείται (αναμενόμενο και διαφαινόμενο γεγονός). Κάνει unification η Lenovo σε Lenovo-Moto.

  7. Επειδή αρκετοί το ειρωνεύεστε το παλικάρι, θα πω ότι φαν και γνώστης της τεχνολογίας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αγοράσεις ότι ποιο τελευταίο υπάρχει. Φαν της τεχνολογίας μπορεί να σημαίνει ότι έχεις μάθει να εκτιμάς σε βάθος ένα τεχνολογικό επίτευγμα και σου αρέσει να το ξεκοκαλίζεις όσο δεν πάει. Γνώστης σημαίνει ότι θα βρεις τρόπο να κάνεις την δουλειά σου και με παρωχημένη τεχνολογία, ενώ κάτι πουλ-μουρ τζιμάνια δεν ξέρουν τί τους γίνεται με τα καινούργια flagships. Το να έχεις στην κατοχή σου μια "παλαιά" τεχνολογία δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζεις και την καινούργια. Αν οδηγείς αυτοκίνητο 20ετίας δεν σημαίνει ότι δεν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα ή ότι είσαι χειρότερος οδηγός ή γνώστης από αυτόν που έχει ένα καινούργιο.

    Επίσης κάποιοι που λένε ότι βαριούνται το κινητό τους κάθε τρεις μήνες, πίστεψε με δεν είναι φαν της τεχνολογίας. Είναι συνήθως αυτοί που κράζουν για να κράζουν, και γενικά με τίποτα δεν ευχαριστιούνται στην ζωή τους και το ρίχνουν στον καταναλωτισμό.

    Αυτοί που συνήθως κράζουν για να κράζουν (χωρίς σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα), αν τους πεις να κατασκευάσουν ένα απλό κύκλωμα ηλεκτρισμού ή να σχεδιάσουν έναν πλαστικό κουβά θα σε κοιτάζουν σαν χαζοί.....

    Φιλικά.

    Κατανοητή η συλλογιστική σου αλλά το παλικάρι, όπως λές, έσπευσε το ίδιο να αυτοανακυρηχθεί φαν της τεχνολογίας έχοντας κινητό 8ετίας. Ε το κινητό δεν είναι αυτοκίνητο, έχει άλλο κόστος απόκτησης. Ταυτόχρονα είναι σαν να λες είμαι φαν του κινηματογράφου αλλά η τελευταία ταινία που είδα ήταν το Forrest Gump. E δεν είσαι φαν φίλε μου σορρυ. Γνώστης μπορεί να είσαι. Οπαδός, υποστηρικτής, φαν όχι.

    Εγώ αλλάζω κινητό όποτε βαρεθώ το υπάρχον, το οποίο και πουλάω για να αγοράσω το καινούργιο "ερωτεύσιμο". Ο κύκλος αυτής της διαδικασίας ποικίλλει σε διάρκεια αλλά συνήθως είναι 1 με 1μισι χρόνο. Γυρω στα 300 ευρώ το ανώτατο όριο που θέτω όποτε κοιτάω πλέον αποκλειστικά προς τη χώρα του ανατέλλοντος για VFM flagships.

  8. Είμαι ικανοποιημένος από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μίας εταιρείας. Αυτό δεν σημαίνει ότι την εμπιστεύομαι. Δεν ειναι ισότιμη η σχέση καταναλωτής-εταιρεία. Καμμία εταιρεία δεν εμπιστεύομαι εκτός και αν είναι δικιά μου. Λάθος ρήμα στην εκφώνηση.

    Γιατί δεν υπάρχει λινκ για αυτές τις έρευνες που αναφέρονται;

  9. Χρησιμοποιώ κυρίως ένα galaxy 5.1" και ένα 5.5" 1+

    Οτιδήποτε μεγαλύτερο κακώς το λέμε τηλέφωνο. Είναι ένα ταμπλέτ με 4G και δυνατότητα κλήσης, όπως όλα τα καινούρια ταμπλέτ.

    Ας υπάρχουν επιλογές για όλους, αλλά απαράδεκτο που εξαφανιζονται οι λογικου μεγέθους οθόνες.

    Το επόμενο τηλέφωνο μου θα είναι 4.7" το οποίο είναι το ιδανικό μέγιστο μέγεθος για χρήση και με ένα χέρι και θα ήταν τέλειο με τα σημερινά μικρότερα περιθώρια.

    Μα και ένα "τηλέφωνό" στις 4'' είναι ένα μικρό ταμπλετ με 4G και δυνατότητα κλήσης.

    Γενικά δεν έχει νόημα να τα λέμε τηλέφωνα/Smartphones. Αυτά δεν είναι απλά έξυπνα τηλέφωνα. Είναι τελείως διαφορετικές συσκευές.

  10. Τελικά παιδιά για αυτό το κινητό η λύση για απροβλημάτιστη λειτουργία είναι μόνο η αγγλοκινεζικη ρομ;

    Υπάρχει περίπτωση να βγει official Multilanguage rom ;

    Προς το παρόν είναι συνολικά η καλύτερη λύση.

    Και να βγει θα αργήσει αποτι φαίνεται οπότε...

  11. Καλησπέρα παιδιά.

     

    Λιγάκι άσχετο με το θέμα, πουλάω ένα Tempered Glass για το ZUK Z2 Pro (http://www.ebay.co.uk/itm/For-Lenovo-ZUK-Z2-PRO-100-Tempered-Glass-Screen-Protector-/262660689655?hash=item3d27cc0ef7:g:loEAAOSwpLNX9iq6) το οποίο πήρα καταλάθος αντί για το απλό ZUK Z2. Παρότι είναι καλή δικαιολογία να αλλάξω το Z2 για το Pro (:P) με έχει βολέψει πολύ το μικρό.

     

    Ένα τάλιρο το δίνω, είμαι Κρήτη. με αποστολή ελτά πάει 6.5.

     

    Για να μη βγώ και τελείως εκτός θέματος, επειδή το απλό Z2 έχει πολύ καλή αυτονομία, το Pro, πόσες ώρες οθόνης βγάζει περίπου; Με βαρια χρήση και ολα ανοιχτά το απλό πιάνει τις 4.5 με 5 ώρες. Στο πρό έχω ελπίδες για τέτοια νούμερα;

    To Pro έχει περίπου 5,5-6 ώρες SOT. Χωρίς αναλυτικές μετρήσεις κτλ. Not bad...

  12. Σήμερα το πήρα στα χέρια μου

    Αργότερα ή αύριο οι πρώτες εντυπώσεις μου. Σαν ποιότητα κατασκευής πάντως ως τώρα είναι πάρα πολύ καλό.

     

     

    Edit: Δεν το χω στήσει ακόμα μιας και δεν έχω προλάβει.

    Όπως είπα η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή, η οθόνη μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και είναι στα επίπεδα του oneplus 3, απτο s7 edge που είχα είναι λίγο χειρότερη.

    Φωτογραφίες δεν έχω βγάλει εκτος από 1-2 στο γραφείο που ήταν αξιοπρεπέστατες σε επίπεδο επίσης oneplus 3, η μπαταρία από προχθες δείχνει τα δόντια της πολύ καλά αλλά θέλω λίγες ακόμα ημέρες να την δω καλύτερα. To δαχτυλικό είναι άμεσο και γενικά όλα κυλάνε πολύ ομαλά με ελάχιστς εξαιρέσεις που χει κάτι σπαστικά. Moυ ήρθε με αρκετές κινεζιές βέβαια μέσα και θα ψάξω να βρω τι θα βάλω άμεσα.

    "Καλοφόρετο" Adversus :) Σκέφτεσαι να βάλεις launcher? O μαμίσιος δεν μαρεσει ιδιαίτερα εμένα. Εβαλα google launcher, μια χαρά. Α με τί firmware σου ήρθε; Οπωσδήποτε βάλε το stock κινέζικο (αν τα πας καλά με αγγλικά βέβαια).

     

    Υ.Σ. Σήμερα το πρωί πήρα το update του Nougat 7.0! Ολεεε

  13. http://zukfans.eu/community/forums/zuk-z2-pro.4/ με την κινέζικη ρομ το πιο πιθανό να έχεις πρόβλημα με τα notifications

    Πράγματι υπάρχει θέμα με τα notifications τo οποίο όμως λύνεται κάνοντας lock τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν από το app history (εμφανίζονται σε καρτέλες, κάνεις swipe down και εμφανίζεται μία κλειδαριά. Έτσι, έχεις κανονικά notifications)

     

    Υ.Σ. Αντε καλώς τα δέχθηκες Adversus...

  14. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, για να δούμε τι θα δούμε.

    Ενημέρωσε με εντυπώσεις όταν το παραλάβεις. Εγώ πάντως έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα τις λίγες μέρες που το έχω. Κινητάρα είναι...Μάλλον άξιζε η αναμονη.

  15. Να σαι καλά φίλε μου, καλό φαίνεται από αυτά που βλέπω ως τώρα. Μένει να το λιώσω κι από κοντά.

    Μια τελευταία ερώτηση, roms κτλπ εκτος απο xda που βρίσκουμαι για τα zuk ξέρεις ;

    Στο λινκ του προηγούμενου "poster" καθώς και στο επίσημο κινέζικο forum της lenovo (google translate auto προφανώς...)

    http://bbs.lenovomobile.cn/z2pro/?filter=typeid&typeid=250

    Τα ίδια roms ανακυκλώνονται παντού όμως. Με το zukfans.eu είμαστε καλυμμένοι νομίζω.

  16. Ναι εδώ και κανα χρόνο :) απλά τυχαία χθες έβλεπα το coney για αγορά :D

    Σε αυτό τα βρίσκουν σκούρα τα περισσότερα, απλά θέλω πιο πολύ να δω νυχτερινές γιατί έχει διάφραγμα 1.8 απ'ότι είδα.

    Την stock κινέζικη πως την βλέπεις, τρώει τα σκαλώματα της ή ρολάρει άνετα ;

    http://imgur.com/a/zEyz7

    Σε αρκετά χαμηλό φωτισμό με μία λάμπα λίγων watt. Μια χαρά μου φαίνεται η κινέζική μέχρι τώρα. Πολύ γρήγορο focus, απλό, λειτουργικό inteface.

  17. To coney cake καλό; :D

    Όποτε μπορέσεις τότε, αν και λογικά θα το χω και εγω σε καμιά εβδομάδα.

    Coney Cake πολύ καλό, αν σου αρέσουν τα αρκετά γλυκά υγρά. Συνάδελφος ατμιστής; :)

    Εχω διαβασεί από διάφορους χρήστες ότι το στοκ καμερα app είναι κακό, κάνει κακή συμπίεση jpeg (όπως και όλα τα κινέζικα μεχρι τώρα). Βελτιώνεται όμως πολύ με τη χρήση άλλων camera app (opencamera κτλ.). Επίσης ότι με το Android Nougat, που έρχεται πολύ σύντομα για το Zuk, λέγεται ότι η βελτίωση του στοκ app είναι μεγάλη.

  18. Κανένα νεό για μπαταρία και κάμερα; :D

    Μπαταρία είμαι στην αποφόρτιση της 2ης πλήρους φόρτισης όπότε δεν ξέρω πόσο ασφαλή μπορούν να είναι τα συμπεράσματα. Screen on time ήταν περίπου 6 ώρες στην πρώτη αποφόρτιση.

    http://imgur.com/a/Kkm59

    Μία φωτό έβγαλα σε χαμηλό σχετικά φωτισμό.

    Δυσκολες ημέρες σε σχέση με ελεύθερο χρόνο...

×
×
  • Create New...