Jump to content

Dimadis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimadis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Dimadis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Testatos έχεις ιδέα τι να κάνω ώστε να λήξει επιτέλους και προφανώς υπέρ μου η διαπραγματευση? Έχω πραγματικά κουραστεί με όλο αυτό εδώ και μια βδομάδα καθημερινά. Θα εκτιμούσα μια βοήθεια μήπως λύσω αυτό το πράγμα επιτέλους. Παρ όλα αυτά ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. Με βοηθησαν ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Testatos Είμαι άσχετος όπως σου είπα. Που πρέπει να πάω να σου στείλω π.μ Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω επιλογή να σου στειλω
  2. Testatos κατ αρχήν φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έπειτα επειδή είμαι τελείως άσχετος που θα τα κάνω αυτα; σε ευχαριστώ πολύ κ πάλι ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nikiforos_ έγραψα τα εξής : that's a lot of money. not I have so for a radio. please to return my money , or simply take back the product and send it to me again with a SIMPLE TRANSPORT . The one solution to another . and please you soon . why tired of the subject . wasting my time . Thanks. I do refusal. GET the back .
  3. Anoubis μόλις έλαβα αυτό το μνμ! Dear friend, We agree to refund you. Please kindly open a dispute. Did you receive the item? — No Reason for refund request —"Purchase Protection is running out, but package is still in transit " After we agree the dispute and you can get money from Aliexpress within 10 days. Have a nice day. Many thanks, Cassie ΒέΒαιά δεν καταλαβαινω τι εννοείται διότι είναι όλα κολλημένα μεταξύ τους
  4. 7" 1 Din WCE Car DVD Player GPS Navigation Universal In-dash Detachable Front Panel Auto Radio Audio Stereo with TV Function http://s.aliexpress.com/q2YZRbYn (from AliExpress Android)
  5. Εγώ? Θα έδινα στον άνθρωπο η τα χρηματα του πίσω, αφού δεν πήρε προϊόν, η θα τα ξανα έστελνα με μια άλλη ταχυδρομική. Αλλά το δεύτερο είναι πολύ λογικό.
  6. Βέβαια. Αλλά έχω πάρει 5 6 φορές από το συγκεκριμένο σαιτ. Και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ότι έγραφαν αυτά χρεωναν. Τώρα έγινε αυτό. Με λίγα λόγια του έστειλα η να μου καταβάλει τα χρηματα πίσω, η να πάρει πίσω το δεμα και να μου το στείλει με κάποια μεταφορική απλή. Το θεμα είναι, αν δεν κάνω παραλαβή τα χρηματα μου θα τα παρω πισω; και αν ναι που θα το ζητήσω αυτό.
  7. Ναι . Αλλά δεν έλεγε ότι θα πληρωσω φορους κτλ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης του είπα να το γυρίσω πίσω το δεμα και να μου κάνει αποστολή με μια άλλη μεταφορική χωρίς κόστος κτλ (όπως μου πρότεινε η ιδια η dhl )και μου είπε να μου βάλει (αφού δεκτώ βέβαια και παραλάβω το δεμα ) σε έναν λογαριασμό paypal 50 ευρω.βέβαια δεν πιστεύω να το κάνει. Δεν θα έχει λόγο αφού έχω δεχτεί. Και έχει πληρωθεί κ αυτός με τη σειρά του.
  8. Δηλαδή αν γράφει χάνω τα λεφτά μου? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βασικά γράφει dhl. Αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχουν έξτρα χρεώσεις φορους κτλ.
  9. Φίλε μου δεν το γνώριζα. Αλλά θελω μια βοήθεια. Από κάποιον που ξέρει.δεν έχω ξανά μπει σε φορουμ τέτοιο. Προσπάθησα να στείλω προσωπικά μήνυμα στο παλικάρι αλλά δεν έβρισκα κάποια επιλογή.
  10. Καλησπέρα φίλε μου. Έχω ένα πρόβλημα με την αγορά μου από την aliexpress. Είδα ότι γνωρίζεις καλά την σελίδα. Θα ήθελα αν έχεις χρόνο και μπορείς να μου λύσεις μια απορία. Πως θα γινει να παρω τα χρηματα μου πισω? Γιατί το λέω αυτό. Έκανα μια αγορά από ένα κατάστημα της σελίδας. Όλα καλά ως εδώ. Στοιχίζε 146 ευρώ και 22 shipping. Ξαφνικά μου το έστειλε με dhl . Καλω την dhl να ρωτήσω για το δεμα μου και μου λένε ότι για να το παραλαβω θέλει εκτελονισμο 53 ευρώ από την dhl και φορους και δασμους 70 ευρώ. Λέω στο κατάστημα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δωσω για ένα ράδιοσιντι 300+ ευρώ. Και μου λέει ότι θα μου στείλει μέσω paypal 50 ευρω. Αλλα αφού πάρω το προϊόν. Εμένα και πάλι δεν μου αρκεί. Είναι πολλά. Άλλο 160 άλλο 260. Και έπειτα μου βρωμάει η υπόθεση. Έχει φαγωθεί να κάνω δεκτή την παραλαβή. Εγω του είπα η θα μου δώσεις τα χρηματα μου πισω η μου το στέλνεις ξανά με μια απλη μεταφορική εταιρεία που δεν χρεωνει κτλ. Αυτός δεν μπορεί να πάρει τα χρηματα αν δεν κάνω δεκτο το δεμα. Εγω θελω τα χρηματα μου πισω. Πως θα γινει να τα πάρω? Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.
×
×
  • Create New...