Jump to content

VDosis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VDosis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

VDosis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. VDosis

    LG V10

    Καλησπέρα σε όλους. Μία βδομάδα με το κινητό και επανέρχομαι με νέες ερωτήσεις αλλά και απόψεις :p 1) Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες για το μαύρο "συννεφάκι" . Υπάρχει και σε εμένα αλλά ούτε που το είχα προσέξει , αλλά και να το είχα προσέξει δεν μου φαίνεται κάτι το τραγικό . 2) Οι θερμοκρασίες μου κυμαίνονται από 29-30C (σε idle) μέχρι 38-39C μετά από χρήση (κάμερα , wifi κτλ) . Όταν το φορτίζω πρέπει να ανεβαίνει πιο πάνω. 3) Όταν μιλάω ακούγεται συνέχεια ένας εκνευριστικός ήχος :( . Θα το περιέγραφα σαν τον ήχο που κάνουν και τα ηχεία όταν χτυπάει κινητό κοντά. Ένα μόνιμο "πζζζζζζζζζζζ" . Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? 4) Όταν ανοίγω τα δεδομένα , δεν πιάνω σήμα ή πιάνω μόνο την ένδειξη "Η" . Είχατε αναφέρει σε προηγούμενο ποστ , ότι αν δεν ξανα είχα στο παρελθόν 4g κινητό , θα πρέπει να πάω στην vodafone να μου το ενεργοποιήσουν . Αυτό λέτε να φταίει? Προς το παρών δεν είχα κάποιο άλλο θέμα με το κινητό. Ο ήχος στο ακουστικό είναι αρκετά ενοχλητικός . Ελπίζω να υπάρχει λύση (εκτός αν είναι θέμα vodafone). Ευχαριστώ πολύ.
  2. VDosis

    LG V10

    :up::up: Θα κατεβάσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ρίχνω μια ματιά στις θερμοκρασίες . Δεν έχω τρελές απαιτήσεις . Ήδη η συσκευή μου φαίνεται εξωγήινη σε σχέση με αυτή που είχα (samsung των 70 ευρώ) . Απλά τρόμαξα λίγο με την θερμοκρασία , αλλά από ότι φαίνεται όλα φυσιολογικά. Θα σας πω ξανά τις εντυπώσεις μου σε λίγες μέρες που θα το έχω δουλέψει λίγο παραπάνω. Χίλια ευχαριστώ και πάλι.
  3. VDosis

    LG V10

    Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!! Νιώθω πολύ καλύτερα :lol: . Το antivirus το έβαλα γιατί θέλω να διαχειρίζομαι λογαριασμούς Paypal κτλ μέσω κινητού αλλά και επειδή ταξιδεύω στο εξωτερικό συχνά-πυκνά . Οπότε θα ήθελα να είμαι λίγο παραπάνω καλυμμένος. Πιστεύεται δεν αξίζει κάτι τέτοιο η πρέπει να πάω σε κάποιο γνωστό antivirus εταιρίας? Το κινητό πάντως φαίνεται απίστευτο και ανυπομονώ να δοκιμάσω και την camera του. Το manual mode είναι απίστευτο .
  4. VDosis

    LG V10

    Καλώς σας βρήκα :):) . Ευχαριστώ πάάάρα πολύ για την άμεση βοήθεια. Η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε ένα μεγάλο άγχος , γιατί νόμιζα ότι δεν είναι φυσιολογικό να ζεσταίνετε με λίγη χρήση . Ίσως να μην έδινα και τόσο σημασία απλά όταν μετά από χρήση πάω να μιλήσω , νιώθω ζεστό το σημείο του ακουστικού στο αυτί (και γενικά την περιοχή εκεί γύρο και από πίσω) και γιαυτό θεώρησα ότι ίσως υπερ θερμαίνετε . Έχετε να προτείνετε λειτουργίες που θα βοηθούσαν γενικά στην καλύτερη απόδοση του κινητού? Να σβήσω ας πούμε κάποιες εφαρμογές ή κάποιες ρυθμίσεις ? Έχω εγκαταστήσει το coolermaster και το 360security . Δεν ξέρω αν αξίζουν ή απλά φορτώνω το κινητό. Οι υπόλοιπες είναι εφαρμογές του style , messenger , paypal , lightroom , Airbnb , word , instangram (Βασικά αυτές) . Οι υπόλοιπες είναι ότι είχε το κινητό από μόνου του. Επίσης (συγγνώμη για το ζάλισμα ) δεν έχω ανακαλύψει που μπορώ να δω ποιες εφαρμογές τρέχουν . Όταν μπαίνω στις γενικές ρυθμίσεις και μετά στις εφαρμογές , αυτές που βλέπω είναι αυτές που τρέχουν εκείνη την στιγμή? Ευχαριστώ πάρα πολύ , ξανά!!!
  5. VDosis

    LG V10

    Καλησπέρα στο Forum :) Είμαι καινούριος χρήστης . Βασικά δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τόσο οργανωμένο forum για κινητά μέχρι χτες. Αγόρασα το Lg v10 . Το πήρα στα χέρια μου χτες και είμαι αρκετά ανήσυχος όσων αφορά την θερμοκρασία. Νιώθω ότι το κινητό ανεβάζει εύκολα θερμοκρασία στο σημείο γύρο από την κάμερα και είναι αισθητή και από την πίσω μεριά και από την μπροστά. Δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλά όταν έβαλα το κινητό να φορτίσει , το κινητό άνοιξε και έκανα κανονικά τις ενημερώσεις ενώ φόρτιζε. Σε εκείνο το διάστημα το κινητό έκαιγε ! Σήμερα και αφού έχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις , μπορώ να πω ότι με χαλαρή χρήση νιώθω να ανεβαίνει η θερμοκρασία . Εγκατέστησα το coolerMaster για να βλέπω την θερμοκρασία . Η θερμοκρασία του είναι περίπου 30-33C χωρίς κάποια χρήση αλλά όταν ας πούμε χαζεύω την κάμερα η έχω το wifi ανοιχτό και χαζεύω εφαρμογές του στιλ messenger κτλ η θερμοκρασία φτάνει 38-40C. Είναι φυσιολογικό? Να ανησυχώ? Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κινητό τέτοιον δυνατοτήτων , οπότε δεν γνωρίζω και πολλά. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...