Jump to content

anchel36

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anchel36

  • Ημ. Γέννησης 22/10/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

anchel36's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. anchel36

    Cubot Note S

    Καλημέρα!!!!! Έχω android 5.1 και θέλω να βάλω android 6 . Ποιά από αυτές τις επίσημες ρομ πρέπει να βάλω?https://www.cubot.net/support/firmware/notes/.Μήπως πρέπει να τις περάσω όλες με τη σειρά? Αν κάνω την αναβάθμιση και κάτι δεν πάει καλά μπορώ να επιστρέψω εύκολα στην 5.1 με reset?
  2. anchel36

    Cubot Note S

    Χριστος ανεστη - χρονια πολλα σε ολους. Εχει δοκιμασει κανεις να φορτισει το cubot note s με αλλο φορτιστη η' power bank μηπως και φορτιζει πιο γρηγορα?;);););):D:D:D:shifty::shifty::shifty::happy::happy::happy:
  3. anchel36

    Cubot Note S

    λοιπον παλικαρια εγω ακομα δεν πηγα σε android 6 αλλα η θερμοκρασια μειωθηκε αισθητα!!!! (ενα ελαχιστο ζεσταινεται πλεον η συσκευη) Πως? Η αιτια υπερθερμανσης ηταν η εφαρμογη του facebook η κανονικη. Την εβγαλα , εβαλα το facebook lite και με χρηση συνεχη στο ιντερνετ κοντα τρεις ωρες (χτες) σερφαροντας και παιζοντας παιχνιδια η συσκευη ζεσταθηκε αλλα κατα πολυ λιγοτερο απο οτι πριν. Να πως ομως οτι αν ανοιξεις youtube τοτε ζεσταινεται λιγο παραπανω. Επισης μια συμβουλη: μη του βαζετε εφαρμογες τυπου battery doctor που λενε οτι κανουν οικονομια στην καταναλωση μπαταριας (οπως λεει και ο φιλος ο saviano). Το μονο που κανουν ειναι να υπερθερμαινουν την συσκευη.;);):cool::cool::cool::cool::wink:
  4. anchel36

    Cubot Note S

    Γεια σας. Ειμαι καινουριος στην παρεα και εχω περιπου 1 μηνα που εχω στα χερια μου αυτο το κινητο. Πρεπει να πω οτι δεν κολλαει πουθενα και φυσικα η μπαταρια του εστω και με τα γνωστα θεματακια που εχει με το θεμα της φορτισης (οπως εχετε αναφερει πολλοι απο σας) ειναι πολυ δυνατη. Πρεπει να πω ομως οτι με τις θερμοκρασιες εχει ενα θεμα. Στη δικια μου συσκευη εκτος απο το πισω μερος (στο καπακι που εχετε αναφερει πολλοι) ζεσταινεται και στο ακουστικο και μαλιστα λιγο περισσοτερο απο οτι πισω στο καπακι. Δεν εχει παρουσιασει καποιο αλλο προβλημα. Πειτε μου την αποψη σας. Να το δωσω στο καταστημα για αλλαγη (το κινητο αγοραστηκε απο ελλαδα με android 5.1) η' να περιμενω να βγει σε ota το android 6 και να το κανω αναβαθμιση? Επισης θελω να μου πειτε αν καποια απο τις εφαρμογες που κυκλοφορουν και λενε οτι μειωνουν τις θερμοκρασιες αν κανουν δουλεια!!!!!! Προσωπικα εχω δοκιμασει το cooler master και δεν φαινεται να κανει τιποτα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Περιμενω τις αποψεις σας!!!!!!!!!;);); Ρε παιδια ακομα περιμενω την αποψη σας!!!!!!!!!!!:(:(:(:cry::cry::cry::help::help::help::help::help::help::help::help:
×
×
  • Create New...