Jump to content

sved

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sved

  1. παιδια καλησπερα. ηθελα να ρωτησω , επειδη το παρηγγειλα απο αγγλια και ηρθε με αγγλικο φορτιστη , τι φορτιστη να του παρω για εδΩ? με ποσα Αmper ? ευχαριστω!
  2. Καταλαβα... ειχα και το Ζ3 και οπως ειπες , ζεσταινοταν διπλα απο το φακο μονο αλλα τιποτα το ιδιαιτερα ενοχλητικο . Ευχαριστω !
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να αγοράσω την συσκευή αλλά φοβάμαι για την υπερθέρμανση και την διάρκεια μπαταρίας που έχω διαβάσει ότι δεν τα πάει καλα. Με το marshmallow 6.0.1 υπάρχει ακόμα το θέμα ? Σας ευχαριστώ ΥΓ. Ρωραω κυρίως για την υπερθέρμανση γιατί με ενοχλεί να φθάνει το σημείο να μην μπορώ να το κρατήσω
  4. καλησπερα στην παρεα . ηθελα να ρωτησω ποια ειναι κατα την γνωμη σας το καλυτερο custom rom για την συσκευη , το οποιο να υποστηριζει αντροιντ 7 και αν αξιζει να γινει custom rom η συσκευη. ευχαριστω
  5. σεν ευχαριστω φιλε μου
  6. καλησπερα παιδια ! απο σημερα το μεσημερι ειμαι κατοχος της συσκευης και εχω πολυ καλες εντυπωσεις ! ηχεια, αποδοση, ταχυτητα, καμερα οθονη . αυτό που με έχει εντυπωσιάσει ειδικα είναι η απόκριση και η ασθηση της αφής . πάρα πολύ καλή πραγματικά . μονό σε ιφονε είχα δει τέτοια επίπεδα. μελανό ίσως σημείο (μπορεί βέβαια αυτό να το εγώ?) ότι με 4γ και γενικά με δεδομένα η μπαταρία εξαντλείται εύκολα. μπορεί να είναι από το λογισμικό καθώς έχω ενημερώσεις και δεν τις έχω κάνει ακόμα. ερώτηση . το ποσοστό μπαταρίας χωρίς root μπορώ να εμφανίσω κάπως ? ευχαριστώ ! μόλις μου ήρθε ώτα η νουγκατ ! -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  7. Καλησπέρα στα παιδιά. Αύριο ή μεθαύριο πρέπει να πάρω κινητό στα 350-400 ευρώ. Είμαι ανάμεσα σε 6p , G5 , Z5 .. Για διαφορετικούς λόγους. Το Νέξους λόγω στοκ (δεν κάνω ρουτ κλπ), g5 για τα σπεκς και επειδή είναι καινούργιο (2016) και Ζ5 για την αδιαβροχοποίηση ( αλλά άκουσα ότι ζεσταίνεται πολύ). Τι γνώμη έχετε; Επίσης δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα για το Νέξους όσον αφορά αυτονομίζω μπαταρίας και για το αν ζεσταίνεται πολύ. Ειδικά με τα τελευταία updates (δεν εννοώ αντρόιντ 7.0) Ευχαριστώ.
  8. Έχω πάρει ρε καιζερσοπ 100 κινητά από σένα. Κέρνα και ένα !
×
×
  • Create New...