Jump to content

YagosDrakos77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by YagosDrakos77

  1. Χριστος ανεστη και χρονια πολλα σε ολους!! Και καλη μου επιτυχια! :p
  2. Καλησπέρα σε όλους. ενδιαφέρομαι να αγοράσω ακουστικά in-ear για το Oukitel K6000 pro που έχω γιατί τα προηγούμενα ακουστικά iluv που είχα τα έπαιξαν... το μπάτζετ που μπορώ να διαθέσω είναι μάξιμουμ 20 ευρώ. στη τιμή αυτή κατόπιν ερευνας που έκανα, κατέληξα στο να αγοράσω τα XIAOMI hybrid. εσείς τι πιστεύετε για αυτά τα ακουστικά? οτι είναι καλά δεν νομίζω να το αμφισβητήσει κανείς. διάβασα όμως κάπου οτι λογω 32 Οhm αντιστασης που εχουν παιζει να μην ειναι συμβατα με ολα τα κινητα... μήπως τυχαίνει να τα εχει κανεις αυτα τα ακουστικα στο oukitel του και αν ναι πώς αποδιδουν? Σημειωση οτι θέλω τα ακουστικά να έχουν καλά μπάσα επειδη ακούω EDM. ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια σας! :)
  3. Θα μπορούσατε να προσθέσετε στη λίστα με τα avatar το Oukitel K6000Pro γιατί δεν υπάρχει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  4. :D:D Έχω την 32bit έκδοση στο κινητό μου και πριν μια ώρα μου έβγαλε ειδοποίηση για ενημέρωση ίδια με αυτή της έκδοσης με τα 64bit. Την έκανα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα και το κινητό εδώ και μια ώρα δουλεύει άψογα! respect στην Oukitel για το γεγονός ότι δεν μας ξέχασε και εμάς με την 32bit έκδοση! Υ.Γ. Το κινητό σε λίγες μέρες συμπληρώνει 2 μήνες ζωής στα χέρια μου. Για 133 ευρώ που έδωσα για να το αγοράσω είναι το καλύτερο κινήτο από όποιο άλλο και αν είχα φανταστεί!! :rolleyes:
  5. Εύχομαι να κερδίσω επιτέλους σε ενα διαγωνισμό!!
  6. Καλησπέρα. το κινητό αυτό το έχει μια φίλη μου. το έχει περίπου ένα μήνα. την τρίτη εβδομαδα της έβγαλε προβλήματα στο ηχείο όπως σε ενα φίλο πιο πάνω αλλά ξεπεράστηκε αυτό το πρόβλημα... τώρα όμως της έβγαλε άλλο πρόβλημα χειρότερο. δεν ανοίγει καθόλου την εφαρμογή του youtube, του facebook και του instagram. Όλες τις υπόλοιπες εγκατεστημένες εφαρμογές τις ανοίγει κανονικά. Μόνο σε αυτές τις τρεις όταν πατάει να τις ανοίξει, κολλάει για λίγο η οθόνη του κινητού και την πετάει στην αρχική της οθόνη. έχει κάνει επανεγκατάσταση και επαναφορά αλλά και πάλι τίποτα.. Έχει τύχει το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα σε κάποιον αλλον και αν ναι πώς το αντιμετώπισε? ευχαριστώ! :(
×
×
  • Create New...