Jump to content

trelos2016

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trelos2016

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

trelos2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Athanaso77 Απο b181 -branded vodafone σε stock Κατεβάζεις c432b132 ,αποσυμπιεζεις & μετα περνας με local update (μετακινεις στον φακελο dload τηs sd το αρχειο update.app) το step 1 & μετα το step 2 !Έτσι ,η συσκευή σου θα γίνει unbranded δίκαρτη & μπορείς να περάσεις ota την b170 & μετα την b564 μεσw hicare(το μονο που θα ηθελα να προσθεσετε επειδη εγω ημουν αρχαριος και με βοηθησε ηταν:εκει που λεει step2 :ενοει να κανουμε την ιδια διαδικασια και για τον φακελο custom κανοντας τον μετονομασια σε dload)
  2. εισαι παιχταραAnwnymoMeLene ολα δουλεψαν ρολοι σευχαριστω.καλο θα ειναι την διαδικασια που εκανα για το Β181 σε unbranded(με τις οδηγιες που δινεις σε προηγουμενη σελιδα) να ειναι σε ενα αλλο topic για το κινητο γιατι δεν ειναι μια απλη απορια...τωρα αν θελει καποιος αντε να βρει ξανα την σελιδα...
  3. οποτε κανω την ιδια διαδικασια τωρα για τον φακελο custom μονο που τον ονομαζω dload?(θα κανω αντικατασταση του φακελου στην sd γιατι λογικα δεν θα μπορεις να εχεις 2 dload)επιπλεον μου εχει ερθει ενα μηνυμα στο hicare που λεει:υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις.εκδοση λογισμικου 2.0.3.302_OVE 1.add huawei mempership.outstanding service begins with a huawei mempership. 2.add net promoter score/system.in a certain time,after you use the huawei device,you can receive the NPS for product improvement,looking forward to your participation. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ (αυτες ειναι οι επιλογες).μην πειραξω τπτ και να κανω πρωτα τον φακελο custom οπως λεω πανω?(συγνωμη για τις λεπτομερειες που ζηταω απλα ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμε και ειμαι λιγο δυστακτικος)
  4. οποτε φιλε να παρω το custom φακελο οπως ειναι και να το βαλω στην sd?και μετα παλι μενου local update ?(ο φακελος που θα ειναι μεσα το update στην sd να τον ονομασω dloal η να τον αφησω custom?)
  5. εγω εκανα με local update πρωτα το φακελο dload που τον πηρα copy paste και τον εβαλα στην sd (εκανα το step 1 ?)με το φακελο custom δεν εχω ασχοληθει αν και βλεπω εχει μεσα στον φακελο ενα αρχειο update
  6. με τον ορο step 1 και step 2 τι ενοειτε ρε παιδια?
  7. Κατέβασα το c432b132 έκανα unzip μετά πήρα το dload το έβαλα στην sd και τέλος από μενού έκανα local update
  8. γεια σας και απο εμενα!αρχικα ειχα και εγω το vodafone brandname b181.ακολουθησα τα βηματα που αναφερατε και εγινε debrand με αριθμο εκδοσης balongc50b311...παταω για ενημερωση στο hi care και απο τισ ρυθμισεις και δεν μ βγαζει τπτ.απο οτι διαβασα μεσω του hi care θα μπορουσα να κατεβασω το android 6 emui 4 (για αυτο μπηκα και σε αυτη την διαδικασια με το debrand)αλλα τπτ απο ενημερωσεις...μπορει να μ πει καποιος τι πρεπει να κανω στην συνεχεια για android 6 χωρις να δημιουργησω καποιο σφαλμα στην λειτουργια του κινητου η' σε καποιο μελλοντικο update?
×
×
  • Create New...