Jump to content

quaternion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by quaternion

  1. Παιδιά βοήθεια. Είμαι μεταξύ αυτών των δυο κινητών Samsung-Galaxy-A5-2016-16GB LG G FLEX 2 Αρχικά έλεγα να πάρω το LG αλλά τώρα που βλέπω ότι το Α5 δεν μόνο 40 ευρώ πάνω σκέφτομαι μήπως είναι καλή περίπτωση. Κάποια βοήθεια help? Πιθανά προβλήματα που μπορεί να εμφανίζει κάποιο? Ποιο θα προτιμούσατε?
  2. Παιδιά καλημέρα Σκέφτομαι να πάρω κινητό και είμαι μεταξύ του Α5 και του J7 που έχει παραπάνω μνήμη. Εσείς τι προτείνετε?
  3. ok, ευχαριστώ για την απάντηση. Αν ζητήσω προσφορά για οικογενειακό θα έχω σημαντική έκπτωση? Πιο συγκεκριμένα εγώ και η γυναίκα μου να πάρουμε το 1500-35 (είμαστε ήδη στην Cosmote με ένα παλιό πρόγραμμα) Και έχουμε και σταθερό στον OTE. Ξέρετε τι έκπτωση μου δίνουν για όλα αυτά?
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, είμαι σίγουρος ότι έχει απαντηθεί και είναι απλή για εσάς, αλλά ψάχνοντας δεν βρήκα κάτι. Σκέφτομαι να πάω στο πρόγραμμα 1500-35 της Cosmote το οποίο είναι 35 ευρώ περίπου. Θα ήθελα να μάθω αν αυτή είναι η τελική τελική τιμή ή αν σε αυτή βάζουν τέλη ή φόρους. Δηλαδή ο λογαριασμός που θα μου έρθει θα είναι ακριβώς τόσα? Προφανώς υποθέτω ότι δεν έχω ξεπεράσει τα όρια ομιλίας, μηνυμάτων και internet. Επίσης να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Θέλω ένα πρόγραμμα για internet με στικάκι για να χρησιμοποιώ στις διακοπές στον φορητό μου υπολογιστή. Με ενδιαφέρει για έναν μήνα περίπου και δεν σκοπεύω να σερφάρω όλη μέρα. Ποιο μου προτείνετε? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...