Jump to content

giannaros21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannaros21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

giannaros21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. εγω σημερα παρελαβα παραγγελια στην αθηνα που εγινε 23/11 απο gearbest με nl post. 2 κινητα στην ιδια παραγγελια αξιας 252 ευρω.. Ευτυχώς δεν είχα παρατραγουδα με τελωνειο. Μου το εφερε στην πορτα ο ταχυδρομος και δεν πληρωσα τιποτα.
  2. οτι εφτασε ελλαδα και ανοιξαν το σακο σου σημαινει. τωρα το αν θα περασει η οχι τελωνειο θα το δεις στην πορεια..μπορει και ναι μπορει και οχι..οταν μπαινει τελωνειο γραφει αυτο το μηνυμα συνηθως "Item handed over to customs authority for final delivery".Αν πας στην αρχη αυτου του νηματος εχει αναλυτικο οδηγο..
  3. επιτέλους κίνηση με nl post....2016-12-15 16:51 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
  4. φίλε μου εσύ προχθές δεν είχες πει ότι είχες ανανέωση κατάστασης σε "The item has arrived in the country of destination"; τώρα στο άλλαξε πάλι σε "The item is on transport to the country of destination"; σε ρωτάω γιατί και μένα προχθές έλεγε ότι έφτασε Ελλάδα και από τότε νέκρα....παίζει να είμαστε στον ίδιο σάκο. Άντε να δούμε μήπως ξεκολλήσει και γλιτώσουμε και τελωνείο μας έβγαλαν την πίστη..
×
×
  • Create New...