Jump to content

Kimonas90

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kimonas90

  1. Ευχαριστώ παιδιά! Μάλλον αύριο θα το αγοράσω, είναι και 32 GB οπότε η τιμή για τα ελληνικά δεδομένα είναι καλή. Κυκλοφορεί 7 μήνες ήδη αλλά Nexus είναι...! Ως αναφορά το χρώμα τα πλαστικά έχουν καμιά διαφορά στο κράτημα?
  2. Καλησπέρα παιδιά! Το βρήκα 310€ στο e-shop και λέω μετά από 2 μήνες ψάξιμο να αναβαθμίσω από το περσινό galaxy A5 . Αξίζει σε αυτή την τιμή??? Είναι και ελληνικής αντιπροσωπίας λέει. Επίσης από μπαταρία και φόρτωμα της ram πώς πάει??? Θέλω να βγάζει 1-1μιση μέρα άνετα με μέτρια χρήση!
  3. Ευχαριστώ πολύ!!! Να πω την αλήθεια ο αποθηκευτικός χώρος είναι ένα θέμα αλλά περισσότερο με νοιάζει η έλλειψη 3gb ram που έχει το Ρ8 αλλά και το 6Ρ. Επίσης κάτι για κίτρινη οθόνη πολύ ακούγεται αν και από reviews πρόκειται για ποιοτικό panel.
  4. Επειδή πρόκειται να αγοράσω άμεσα τηλέφωνο, το 16αρι αξίζει στα 230?? Έχω δει huawei p8 και moto x play που είναι κοντά στο στοκ android σα 2ες λύσεις.
  5. Καλησπέρα σε όλους! Παρότι παρακολουθώ από τις αρχές του 2010 συστηματικά την τεχνολογία , είμαι σχετικά νέος στο concept forum-κοινότητας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να πάρω το Nexus 5X. Θεωρώ ότι πλέον ανταποκρίνεται καθαρά στο value for money, φαντάζομαι γνωρίζετε τί παίζει με την τιμή σκρουτζ, price cuts εξωτερικό κτλ μετά 6μηνών κυκλοφορίας.Διστάζω λόγω των 16 gb κυρίως. Προέρχομαι από σχεδόν απροβλημάτιστο Α5 2015 αλλά λόγω χαμηλής cpu παρά τα σχεδον 300€ που είχα σκάσει και της απλά καλής HD ανάλυσης (είχα χρόνια iphone , retina κτλ..) είπα να το δώσω στη μητέρα και να πάρω κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ και περιμένω , κυρίως από κατόχους αλλά όλοι οι καλοί χωράνε :D
×
×
  • Create New...