Jump to content

Lexulight

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Lexulight

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Lexulight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Η απάντηση σου αφορά το "απλό" όπως ο ίδιος αναφέρεις. Το link του xda είναι για το "απλό". Στο kimovil αναφέρει τον γυροσκοπικό αισθητήρα στο pro ενώ στο απλό όχι. Και για να δικαιολογήσω τη δυσπιστία μου, είμαι κάτοχος ενός lenovo k3 note με γυροσκόπιο, κατά το kimovil + gsmarena, το οποίο είναι software με δεδομένα πυξίδας και δε δουλεύει σωστά. Θα ήθελα το επόμενο μου τηλέφωνο να έχει.
  2. To Lenovo K3 note που έχω λέει πως έχει αλλά είναι virtual παίρνοντας δεδομένα από την πυξίδα και δείχνει ότι να ναι. Για αυτό το διευκρινίζω.
  3. Μια δοκιμή παρακαλώ.
  4. Γεια σας, απευθύνομαι σε κάποιον κάτοχο του κινητού. Στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει γυροσκόπιο (gyroscope). Μπορεί κάποιος να με διαβεβαιώσει αν είναι hardware sensor ή software (μέσω accelerometer και gravity sensor); Το τεστ είναι εύκολο, μέσω cardboard βλέπετε αν ανταποκρίνεται στην περιστροφή του κινητού ή μέσω μιας προσπάθειας λήψης - προβολής μίας photοsphere. Ευχαριστώ.
  5. Γεια σας, απευθύνομαι σε κάποιον κάτοχο του Redmi 3 pro. Στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει γυροσκόπιο (gyroscope). Μπορεί κάποιος να με διαβεβαιώσει αν είναι hardware sensor ή software (μέσω accelerometer και gravity sensor); Το τεστ είναι εύκολο, μέσω cardboard βλέπετε αν ανταποκρίνεται στην περιστροφή του κινητού ή μέσω μιας προσπάθειας λήψης - προβολής μίας photοsphere. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...