Jump to content

arisniki

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About arisniki

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

arisniki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

 1. <Σε περίπτωση που δεν επιτρέπονται τέτοια θέματα ή βρίσκεται σε λάθος ενότητα, ζητώ συγνώμη και μπορεί να διαγραφεί/μετακινηθεί αν το κρίνεται απαραίτητο > Το περιστατικό που αντιμετώπισα με την εταιρία αυτή είναι τόσο παράλογο που δύσκολα θα γίνει πιστευτό. Έστειλα το κινητό μου για μια απλά αναβάθμιση λογισμικού, που την κάλυπτε η εγγύηση, και με χρεώσαν 156 ευρώ !!!!!! επειδή η οθόνη μου είχε μια απειροελάχιστη γρατζουνιά την οποία αυτοί μου την ανάφεραν ώς σπασμένη οθόνη και πως δεν αναλαμβάνουν μερική επισκευή ( δηλαδή μόνο την αναβάθμιση ) αλλά πρέπει να αλλάξουν και την οθόνη !!!! Αναλυτικά: στέλνω το κινητό μου όπως ανέφερα για την αναβάθμιση του λογισμικού την οποία την έχω ζητήσει τόσο τηλεφωνικά όσο και γραπτά μέσω email. Στη συνέχεια λαμβάνω ένα μήνυμα στο κινητό που με ενημερώνει ότι το κόστος είναι 156,41ευρώ, υποθέτωντας ότι έχει γίνει λάθος τους τηλεφωνώ και μου λένε όχι δεν έχει γίνει λάθος τόσο είναι η αλλαγή της σπασμενής οθόνης !!! Τους ξανά λέω πως πάλι έχει γίνει λάθος γιατί δεν το έχω στείλει για αλλαγή οθόνης αλλά επιμένουν πως η οθόνη μου είναι σπασμένη, παθαίνω 3 εγκεφαλικά στη σκέψη πως έχει σπάσει η οθόνη μου και άντε να αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας - ότι δεν το έστειλα σπασμένο. Αρχικά τους ρωτάω γιατί δεν με ειδοποίησαν αμέσως όταν είδαν ότι η οθόνη είναι σπασμένη απο τη στιγμή που εγώ είχα ζητήσει μόνο αναβάθμιση και η απάντηση τους ήταν πως λαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες συσκευές και πως δεν μπορούμε να κοιτάμε για ποιό λόγο έχει έρθει αλλά το ελέγχει ο τεχνικός ( ????!!!!!!!!!!!) Ζητάω φωτογραφίες της οποίες δεν έλαβα ΠΟΤΕ !!!! ταυτόχρονα όμως ενημερώνω την μοτορολα στο εξωτερικό, οι οποίοι επικοινωνούν με την ts solutions για να μάθουν τι έχει συμβεί και η ts solutions στέλνει φωτογραφία του κινητού μου στην μοτορόλα ( άλλα όχι σε μένα που τις έχω ζητήσει) και στη συνέχεια λαμβάνω την φωτογραφία απο την μοτορόλα. Αρχικά ηρεμώ που το κινητό μου είναι εντάξει καθώς στην φωτογραφία φαίνεται πως δεν είναι σπασμένη η οθόνη αλλά έχει μια απειροελάχιστη γρατζουνιά την οποία την είχα και πριν το στείλω. Ξανα τηλεφωνώ στην "κυρία" με την οποία μίλαγα απο την ts solutions δεν την ξανα βρίσκω ποτέ, της στέλνω μειλ ρωτώντας την γιατί μου είπε πως η οθόνη είναι σπασμένη ενώ δεν είναι και ζητώντας της να μου στείλει την συσκευή μου πίσω, δεν μου απαντησε ποτέ. Την επόμενη μέρα τηλεφωνώ στην εταιρία σε άλλο τηλέφωνο ζητώντας την "κυρία" αυτή αλλά μου λένε πως λείπει με αναρρωτική. Συμπεράσματα: 1. Αν στείλετε το κινητό σας εκεί βεβαιωθείτε ότι ΔΕΝ έχει ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ καθώς θα σας χρεώσουν αλλαγή οθόνης, αλλαγή κινητού :) και πάει λέγοντας 2. ΔΕΝ έχει σημασία για ποιό λόγο στείλατε το κινητό σας, δεν θα σας ελέγξουν ούτε τα email που στείλατε, ούτε τι τους είπατε στο τηλέφωνο ούτε θα σας τηλεφωνήσουν. Ο τεχνικός θα ελέγξεί το κινητό θα βγάλει ένα αυθαίρετο συμπέρασμα γιατί το στείλατε και θα σας χρεώσει ανάλογα 3. ΜΗΝ στείλετε το κινητό σας εκεί
 2. ευχαριστώ πολύ! όταν με το καλό μου έρθει το κινητό θα το κάνω ελπίζω να τα καταφέρω , αλλιώς θα ξανά ενοχλήσω :) :)
 3. Ναι μου έβγαζαν και ένα redmi 2s τα μαγαζιά που κοίταγα, τα άλλα τα είχε και τα δύο με 2 και 16, για αυτό ρωτάω, πέρα από μια μικρή διαφορά στην τιμή, στα χαρακτηριστικά δεν βρήκα κάποια διαφορά... Τελικά παρήγγειλα το redmi 2 pro από το vickmall. Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι ζήτησα να μου το στείλουν με την original rom ( όπως διάβασα εδώ στο φόρουμ ) και μου απάντησαν αυτό : " this device which we send will be redmi 2 pro 2014813 verison so if the phone come with official rom.the 4G and 3G network will not work in your country will you need to flash any other rom when receive it?¨" αν αλλάξω την rom σε ελληνικά θα έχω κάποιο θέμα με αυτό που λένε? Ευχαριστώ! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- XIAOMI Redmi 2 Pro http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-2-pro-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-miui-6-1280-720p-smartphone.html XIAOMI Redmi 2 http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-red-rice-2-4g-fdd-lte-msm8916-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-dual-sim-white.html XIAOMI Redmi 2s http://www.minideal.net/xiaomi-redmi-2-pro-4g-lte-smartphone-64bit-qualcomm-msm8916-quad-core-4-7inch-2gb-16gb-hd-8mp-grey.html ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το 2s, το έχουν ως 2s στον τίτλο , αλλά στα χαρακτηριστικά το γράφουν 2 pro, δεν το είχα προσέξει!
 4. Καλησπέρα,σας , υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο xiaomi redmi 2 και στο xiami redmi 2s ? Γιατί στα χαρακτηριστικά δεν βρίσκω κάτι, και το xiaomi redmi 2 pro είναι άλλο ή ίδιο με το πρώτο? σας ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...