Jump to content

Jack35

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jack35

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Jack35's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Jack35

    LG V10

    Ρυθμισεις > smart settings > αξεσουαρ.. νομιζω :)
  2. Jack35

    LG V10

    Τι να πω δεν βγαζεις ακρη με αυτα... :lol: :p
  3. Jack35

    LG V10

    Το Xwidget τρωει μεγαλα σκαλωματα σε μενα δεν ρολαρει πολλες φορες και απο το μενου δεν πηγαινει καθολου στα weather datetime system status. Δοκιμασα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα τα ιδια.
  4. Jack35

    LG V10

    Μπορω να βαλω widget στην οθονη κλειδωματος οπως βαζουμε στην αρχικη οθονη πχ απο xwidget ?
  5. Jack35

    LG V10

    @takaros31 Ευχαριστω πολυ !! Το εκανα, δεν τα ξερω ακομα ολα τα κολπα :p
  6. Jack35

    LG V10

    Ενεργοποιησα καταλαθος την επιλογη να αποθηκευονται αυτοματα οι φωτογραφιες που ανοιγω απο το messenger στην συσκευη. Πρωτα μου εβγαζε επιλογη αν θελω να απθηκευονται και καταλαθος το τικαρα. Ξερει κανεις πως μπορω να το απενεργοποιησω παλι ? Να μην αποθηκευονται δηλαδη αυτοματα στην συσκευη.
  7. Jack35

    LG V10

    Καλησπερα, αγορασα αυτο το powerbank για το κινητο μας http://www.e-shop.gr/xlayer-powerbank-15000-mah-carbon-black-p-TEL.030175, ξερετε αν υπαρχει προβλημα να φορτιζω το κινητο στην υποδοχη 2 αμπερ για την μπαταρια μακροπροθεσμα ? Φορτιζει πιο γρηγορα στα 2 αμπερ σε σχεση με το 1 αμπερ ?
  8. Jack35

    LG V10

    Σευχαριστω.. και αν χανοταν καπου η δεν τα παραλαμβανα τι γινεται μετα ?
  9. Jack35

    LG V10

    Καλησπερα, παρελαβα μια θηκη και ενα τζαμακι για το κινητο αλλα επειδη ειμαι καινουριος στις αγορες μεσω ebay και δεν ξερω επρεπε να μου ερθει καποιο email οτι εφτασαν τα προιοντα η δεν στελνουν email γιατι εμενα δεν μου ηρθε καποιο email.
  10. Jack35

    LG V10

    Σε ευχαριστω Κατερινα, ειναι ολα οκ με το τζαμακι ποιοτητα, εφαρμογη... κτλ. Επισης την βγαζω την εργοστασιακη για να το περασω ?
  11. Jack35

    LG V10

    Στειλτε λινκ αν εχετε καποιον εμπιστο πωλητη απο ebay που να εχετε παρει για το τζαμακι της Nillkin 9H+. Για να ειμαι σιγουρος για την αγορα να μην περιμενω τζαμπα και δεν ερθει η παραγγελια.
  12. Jack35

    LG V10

    Η θηκη της Spigen το πιανει σφιχτα το κινητο γυρω-γυρω ; Ανεβαστε αν μπορειτε καμια φωτο να δω πως εφαρμοζει και καμια με το τζαμακι της Nillkin. Κατι ακομα, δεν ξερω αν φταιει τοσο πολυ που δεν εχω καλο σημα (δικτυου για τηλεφωνα) σπιτι αλλα με wifi μονο με facebook πχ αυτοματη φωτεινοτητα στο 40 % και τιποτα στο παρασκηνιο βλεπω τα ποσοστα της μπαταριας να κατεβαινουν το ενα μετα το αλλο με διαφορα 5 λεπτων περιπου.... υπερβολικο μου φαινεται με εσας τι γινεται ? :)
  13. Jack35

    LG V10

    Το κινητο τοσο που ζεσταινεται με την γρηγορη φορτιση δημιουργειται καποιο προβλημα στη ζωη/αποδοση της μπαταριας η της συσκευης ?
  14. Jack35

    LG V10

    Oσοι εχετε την 6αρα μπορεις να χειριζεσαι οτι δικαιωματα θες η εχει καποια προεπιλεγμενα μονο στανταρ για ολες τις εφαρμογες ?
  15. Jack35

    LG V10

    Εγω μαλλον δεν θα την περασω καθολου την 6 και μου ηρθε και ΟΤΑ. Αν βγαλουν καμια 6.1.1 ισως αλλιως θα το αφησω με Lollipop. Δεν βλεπω ουσιστικες βελτιωσεις σε σχεση με την 5 και φοβαμαι και τυχον κολληματα, lags, bugs. Επισης τι εκδοση ασφαλειας εχετε ; Εγω 1-12-2015 και πως μπορω να δω χωρα προελευσης του κινητου ?
×
×
  • Create New...