Jump to content

katsaros7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About katsaros7

  • Ημ. Γέννησης 29/05/1979

katsaros7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κατσαρός7 εμαθα οτι ασχολεισαι με κλεμενα κινητά και προβοκάρεις εταιρείες. Τι κανεις στην καθημερινή σου ζωη και εχεις δωσει αυτή την εικόνα σε αλλα ατομα στο Forum οπως και σε αλλα κοινωνικά δυκτια που μιλάς ασχημα και για άλλες εταιρείες? Στο facebook γιατι εχεις σελίδα και πουλάς κινητά? Επίσης κάλεσα την mobiteco για να μου δώσει λύση σε καποιο κινεζικο κινητό και οι ανθρωποι ηταν πολυ εξυπηρετικοί. Μηπως θελεις να τους καλέσω και να τους πω για αυτά που γραφεις σε αυτους? Εισαι ετοιμος να μπεις φυλακή για συγγοφαντική δισφημηση?
  2. katsaros7

    Jiayu S3

    Φίλε apotsi το πρόβλημα πρέπει τελικά να είναι η μπαταρία γιατί την δοκίμασα σε ένα άλλο και μου κάνει κάτι τρέλες. Παρήγγειλα από aliexpress μία και την περιμένω όπου να ναι. Μόλις την έχω στα χέρια μου θα σου στείλω ένα PM αν μπορέσεις να βοηθήσεις. Και εννοείται γλυκάκι της προτίμησής σου. Ευχαριστώ πολύ και θα σε ενημερώσω. :thanks:
  3. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλημέρα. Ευχαριστώ για τς απαντήσεις σας αλλά δεν ξέρω από φλασάρισμα , rom κλπ. Κι αυτή τη rom που έχω ένας φίλος από εδώ μου την είχε περάσει. Εάν κάποιος μπορεί επιθυμητή κάθε βοήθεια. Αθήνα βρίσκομαι. Ευχαριστώ πάντως έτσι κι αλλιώς.
  4. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλησπέρα. Το τηλέφωνο μου έχει κολλήσει και κάνει συνέχεια βελτιστοποίηση εφαρμογών και μόλις τελειώνει ξανά και ξανά. Είμαι με τη RC 5.1. HELP PLEASE.
  5. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Παρήγγειλα ένα τηλέφωνο από το http://www.efox-shop.com. Η αποστολή θα γινόταν από Γερμανία(no taxes). Στην αρχή μου στείλαν τον αριθμό αποστολής ο οποίος δεν εμφάνιζε αρχικά κάτι. Οι ημέρες περνούσαν και άρχισα να ανησυχώ. Μετά από 6 - 7 email και 15 μέρες κι ενώ γράφουν ότι θα γινόταν η αποστολή με DHL σε 3 24ωρα μου στέλνουν αυτό https://gls-group.eu/ES/en/parcel-tracking?match= tracking number: 47150065016681 Τι σημαίνει "the parcel was handed over to the consignee"? H πληρωμή έγινε με paypal. Nα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω? Στο efox ή από paypal? Παίδες HELP.
  6. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλημέρα. Είμαι με την RC5. Μπορώ να βάλω ήχο κλήσης εκτός της εταιρείας κινητής? και πώς?
  7. Παιδιά το ξαναέλυσα και το ξανακούμπωσα. Τίποτα. Όταν το βάζω να φορτίσει δείχνει ένα αχνό ψιλοκόκκινο φως. Η μπαταρία πριν κάνω τη δουλειά ήταν φορτισμένη. Είναι σαν να μην κάνει τίποτα το κουμπί που πατάς για να ανοίξει. Please HELP!
  8. Παιδιά καλησπέρα. Όπως λέει ο τίτλος το τηλέφωνο τέλος. Είχε σπάσει η οθόνη και αποφάσισα να την αλλάξω μόνος. Παρήγγειλα οθόνη από aliexpress, παρακολούθησα και τα αντίστοιχα βιντεάκια στο utube και τελικά το έκανα. Μου φάνηκε ότι τα έκανα όλα ok και ήμουν και ενθουσιασμένος, μέχρι που πήγα να πατήσω το κουμπί για να ανοίξει το τηλέφωνο. Νεκρό. Δεν κάνει τίποτα. Τέλος. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει? Να το ανοίξουμε να δούμε μήπως βρούμε τι φταίει? Κερνάω ότι θέλετε. Thanks guys.
  9. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλημέρα. Γράφω αυτό το μήνυμα για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον conkara. Άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία και γνώστης. ΤΗΑΝΚS
  10. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά από Αθήνα κάποιος για βοήθεια?
  11. katsaros7

    Jiayu S3

    Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT. Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα) ΤΗΑΝΚS
  12. Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά.

    Έχω το εξής πρόβλημα : Το κινητό μου δε φορτίζει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας. Δοκίμασα και άλλους φορτιστές. Δεν κάνει καλή επαφή η θύρα USB απ' όπου φορτίζει το τηλέφωνο. Μάλλον πάω για αλλαγή USB PORT.

    Μήπως έχει κάποιος καμία και τις γνώσεις να μου το αλλάξει? (εννοείται όχι τζάμπα)

    ΤΗΑΝΚS

  13. Φίλε μου δεν είχα πρόβλημα ποτέ και ναι είμαι εκτός εγγύησης. Καμιά πρόταση?
  14. Φίλε συγνώμη αλλά δεν το πιασα. Το εξηγείς λίγο καλύτερα?
  15. Φίλε μου το έχω κάνει πολλές φορές αλλά τα ίδια.
×
×
  • Create New...