Jump to content

lootjohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lootjohn

  1. Στη lenovo Ελλάδας δεν υπάρχει κανένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο...Βασικά δεν υποστηρίζουν καν αυτό το τηλέφωνο στο service τους!!! Ευχαριστώ πάντως!!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παράγγειλα από το Aliexpress...Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. Στο zuk z1 μου εσπασε το προστατευτικο γυαλι στην καμερα...Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω ανταλλακτικο? Η καμερα λειτουργει κανονικα.
  3. Ευχαριστω πολυ...Θα το προσπαθησω.
  4. Δεν ξερω πως να βαλω CM13 και Android 6.01 και δεν ξερω αν ειναι κ παρακινδυνευμενο να το επιχειρησω εστω και με οδηγιες...Μπορω ευκολα?
  5. Cyanogen 12.1 Android 5.1.1
  6. Οπως ειπα, σε μενα αν μιλησω με ανοιχτη ακροαση ή με handsfree τοτε το viber λειτουργει κανονικα...Και σε εσενα το ιδιο? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο με το μικροφωνο..Ισως να περιμενουμε αναβαθμιση της εφαρμογης? ή φταιει κατι στο τηλ? Εβγαλα το viber κ το ξαναεβαλα πολλες φορες αλλα δεν γινεται τιποτα..Εκανα μεχρι κ επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?
  7. Καλησπερα, εχω το τηλεφωνο 15 μερες κ εχω κ εγω προβλημα με το viber (με το skype κ το whatsup προς το παρον δεν εχω δοκιμασει)....Οταν κανω η μου κανουν κληση κ απαντησω κανονικα με το μικροφωνο του τηλεφωνου τοτε δεν με ακουν κ σε 5 δευτερολεπτα κανει αποσυνδεση κ κλεινει...Μιλαω κανονικα χωρις προβλημα οταν βαλω ανοιχτη ακροαση ή με το handsfree...Αν μπορει καποιος να βοηθησει?
×
×
  • Create New...