Jump to content

ryo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ryo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ryo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Αυτό που με φοβίζει στο book είναι ένα bug που έχω διαβάσει σε σχόλια σχετικά με την επαφή που κάνει η οθόνη με την βάση. Πολλές φορές φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει την οθόνη και σκέφτομαι ότι στο book 2 θα έχει λυθεί το bug. Είχες ποτέ τέτοιο πρόβλημα με το δικό σου; Κάτι τελευταίο, αν εξαιρέσουμε την δυνατότητα του book να γίνεται ταμπλετ, θα ήταν καλύτερη επιλογή το surface laptop 2 με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή i5; Αλήθεια το χρησιμοποιείς καθόλου ως ταμπλετ το book;
  2. Γεια σας παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια. Με ενδιαφέρει η αγορά ενός surface book και είμαι μεταξύ του surface book i5 με κάρτα γραφικών GeForce (όχι το performance) και του surface book 2 i5 με κάρτα γραφικών intel. Η χρήση που το θέλω είναι για προγραμματισμό (codding, όχι design). Το surface book 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία, ενώ το πρώτο έχει καλύτερη κάρτα γραφικών. Τι θα με συμβουλεύατε?
  3. Γεια σας παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια. Με ενδιαφέρει η αγορά ενός surface book και είμαι μεταξύ του surface book i5 με κάρτα γραφικών GeForce (όχι το performance) και του surface book 2 i5 με κάρτα γραφικών intel. Η χρήση που το θέλω είναι για προγραμματισμό (codding, όχι design). Το surface book 2 έχει καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία, ενώ το πρώτο έχει καλύτερη κάρτα γραφικών. Τι θα με συμβουλεύατε?
  4. Τι εννοεις ? Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος ? Εχει σχεση με το σεναριο που προανεφερα ?
  5. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Διαβασα σε ενα forum οτι αν παρεις συσκευη απο σκρουτζομαγαζο η οποια προοριζεται για αλλη ευρωπαϊκη χωρα (EU) και ειναι ελαττωματικη δεν μπορουν να στην αλλαξουν στο service , παρα μονο στην χωρα για την οποια προοριζοταν. Εδω σου παρεχουν μονο sevice. Ισχυει κατι τετοιο ?
  6. Επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το 950 θα ηθελα να με ενημερωσετε αν εχει προβλημα υπερθερμανσης...εχω διαβασει σε σχολια στον "τσιγκουνη" οτι ζεσταινεται αρκετα και θα ηθελα να μαθω αν αληθευει. Αυτη την στιγμη εχω lg 3s αλλα θελω να παρω για πρωτη φορα windows phone. Αξιζει να δωσω 360 € για το 950 ή να παω για το 650 ? Αυτο που με προβληματιζει με το 650 ειναι το 1 gb ram και φοβαμαι με τα update που ερχονται μηπως σερνεται σε λιγους μηνες. Η χρηση που κανω ειναι απλη, λιγο browsing , social apps και κανενα ελαφρυ παιχνιδι. Τι θα με συμβουλευατε ?
×
×
  • Create New...