Jump to content

lkspts

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lkspts

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

lkspts's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Λοιπόν. Το επέστρεψα στο κατάστημα ( e-deal ) και μου είπαν οτι τα περισσότερα κουτιά τα ανοίγουν στα τελωνεία για έλεγχο και οτι τώρα τελευταία οι έλεγχοι έχουν ενταθεί. Όπως και να έχει πήρα τα λεφτά μου πίσω και το παρήγγειλα εκ νέου απο το κατάστημα smarties.gr. Πηγαίνοντας να το παραλάβω διαπιστώνω οτι το αυθεντικό αυτοκόλλητο αυτη τη φορά ήταν ανοιγμένο με κοπίδι και είχαν κολλήσει απο πάνω ένα άλλο που ανέφερε και αυτό να μην δεχτώ το κινητό αν αυτό το δεύτερο αυτοκόλλητο ήταν πειραγμένο!!! Ρώτησα τον υπάλληλο και μου είπε οτι πλέον πολλά κουτιά τα ανοίγουν για να ενεργοποιήσουν τα κινητά και μετα τα ξανασφραγίζουν. (μήπως προσθέτουν κανα λειτουργικό εταιρίας κινητής?? της εκάστοτε χώρας??? και μόλις το στέλνουν Ελλάδα το αφαιρούν???) Μου είπε πάντως οτι το δικό μου έχει 2 χρόνια εγγύηση απο τη Samsung και οτι ήρθε απο την Ιταλία (το επαλήθευσα απο τον αριθμό IMEI που αναγράφονταν σε άλλο αυτοκόλλητο του κουτιού. Τωρα αν αυτό το αυτοκόλλητο ήταν ψεύτικο...τι να σας πώ!). Με τα πολλά το πήρα και με τη χρήση μου φαίνεται μια χαρά...Αν υπάρξει κατι νεότερο θα σας το αναφέρω εδω! Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα είμαι νέος στο forum οπότε συγχωρέστε με για όποιες παραβλέψεις. Προ ολίγου αγόρασα απο ένα κατάστημα μέσω σκρούτζ το galaxy s6. Με το που πήγα να ανοίξω τη συσκευασία παρατήρησα οτι το αυτοκόλητο " do not accept if seal is broken " είναι κολλημένο σε επιφάνεια που ήδη έχει ξεκολληθεί προηγούμενο αυτοκόλλητο και φαίνεται η προηγούμενη κόλλα του προηγούμενου αυτοκόλλητου. Κοινώς το αυτοκόλλητο που βλέπω είναι σίγουρα μη αυθεντικό. Φυσικά δεν πείραξα καθόλου τη συσκευασία. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση?
  3. Έχω χαθεί ..Μόλις έγινα μέλος. Που μπορώ να ρωτήσω για μία αγορά που μου πούλησαν κινητό με ψευτικο αυτοκόλλητο ασφαλείας. Δε μου επιτέρεται απο το φόρουν να δημοσιευσω ακόμα.
  4. Έχω χαθεί ..Μόλις έγινα μέλος. Που μπορώ να ρωτήσω για μία αγορά που μου πούλησαν κινητό με ψευτικο αυτοκόλλητο ασφαλείας. Δε μου επιτέρεται απο το φόρουν να δημοσιευσω ακόμα.
×
×
  • Create New...