Jump to content

oth_qaf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About oth_qaf

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 15

oth_qaf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Τελικά πήρα κάποιο που δεν είχα καν στις επιλογές. :P Το honor 7 που ρώτησα παρα πάνω. Το έχω εδώ και 20 μέρες και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γρήγορο, δε κολλάει καθόλου, η κάμερα μπροστά και πίσω πολύ καλή, το δακτυλικό αποτύπωμα εντυπωσιακά γρήγορο και ακριβές, Όλα καλά. :)
  2. Μήπως έχει κάποιος άποψη και για το honor 7; Ειδικά σε σύγκριση με το p8; Κοιτάζοντας τα χαρακτηριστικά του μου φαίνεται πολύ καλό, αλλά κανείς δε το έχει αναφέρει, και η αλήθεια είναι πως και εγώ σπάνια το έχω ξανακούσει. Τι γνώμη έχετε για αυτό;
  3. Δίκιο έχεις φίλε μου!! Έτσι όπως έχω ανοιχτά 8 σελίδες με τα κινητά, τα μπέρδεψα μεταξύ τους. :P Κρίμα πάντως, και είχα χαρεί. To A5 έχεις όμως. Όχι και το καλύτερο από ότι ακούγεται βέβαια... αλλά και πάλι.
  4. όντως πολύ σημαντική η επισήμανσή σου!! βασικά κάνει ένα μεγάλο αρνητικό του κινητού να φαίνεται σχετικά θετικά. :P Και οι εντυπώσεις σου πολύ χρήσιμες! Ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες! Από φωτογραφίες είσαι ευχαριστημένος? ταχύτητα και φωτογραφίες βασικά νομίζω είναι τα σημαντικότερα για μένα τώρα. Επίσης χρησιμοποιείς και τη δυνατότητα με το δακτυλικό αποτύπωμα? :) Νομίζω πως το Huawei είναι η μέση λύση σε αυτά που ψάχνω. Και όμορφο (που καλώς ή κακώς το κοιτάω) και με περισσότερα θετικά από ο α5.
  5. Δε χαλάτε τίποτα, μην ανησυχείς καθόλου!! Ίσα ίσα που παίρνω ιδέες. Το μόνο κακό είναι πως με τόσο καλά λόγια για το nexus 5x έχει μπει και αυτό στο μυαλό μου έντονα, και έτσι έχω 3 που σκέφτομαι τώρα. :p Με αυτή την ταχύτητα θα πάρω κινητό σε 2 μήνες! :lol:
  6. Μόλις αποφασίσεις ενημέρωσέ μας!! Θα με βοηθούσε! Γενικά στις αποφάσεις μου είμαι εντελώς σκράπας και καθυστερώ πολύ. Οπότε δε θέλω να προσθέσω επιπλέον επιλογές, γιατί δε θα πάρω κινητό ποτέ. Άρα το nexus δε το κοιτάω πάλι. :P Εξακολουθώ να είμαι ανάμεσα στο a5 και στο Huawei, το οποίο όμως διάβασα κάτι για το sar και με άγχωσε λιγάκι. Το g4 είμαι ελάχιστα πριν το αποκλείσω. Όσο καλό και να είναι, δε νομίζω πως αξίζει τη ψυχική φθορά του να περιμένω να χαλάσει ανα πάσα στιγμή. :P Το πρόβλημά μου είναι πως ψάχνω να βρω το καλύτερο, αντί να βάλω προτεραιότητες και να πάρω το κινητό που ανταποκρίνεται συγκεκριμένα σε αυτές. Χαζομάρα μου. Πάντως ανάμεσα σε Α5 2016 (επειδή με λες και λίγο πρόβατο κ μου αρέσει η samsung) και huawei (επειδή ακούω πολύ καλά λόγια γενικά) βρίσκομαι τώρα. :p
  7. είναι πολύ σωστό αυτό που λες. Το καταλαβαίνω ότι σα καταναλωτής τα έχω τα θεματάκια μου :P Απλά το αναφέρω και εδώ, γιατί μου έκανε εντύπωση ότι δε με έσπρωχναν προς ένα ακριβό κινητό όπου ήμουν και ήδη σχετικά ψημένος να πάρω (θα είχαν πολύ μεγαλύτερο κέρδος), αλλά προς το πιο φθηνό που είχαν, δείχνοντάς μου μάλιστα ότι και αυτοί οι 2 χρησιμοποιούν το ίδιο. Καταλαβαίνω ότι είναι κάπως αφελές αυτό που λέω, για αυτό το αναφέρω και εδώ, να ακούσω λίγο πιο αντικειμενικές απόψεις. :)
  8. Πάντως πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα να δω τις συσκευές από κοντά, και αφού γέλασα λίγο με τις τιμές (το g4 από 295 στο ιντερνετ, το εχουν 790?? πάμε καλά??), τεσπα, για κάποιο λόγο οι υπάλληλοι επέμεναν τρομερά στο Α5 (2016). Μου έκανε λίγο εντύπωση διότι όλα τα άλλα ήταν αρκετά πιο ακριβά από αυτό, άρα δε κατάλαβα γιατί μου το πρότειναν τόσο έντονα. Με επηρέασε κάπως αυτό ομολογώ... :/ :/
  9. και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι μεγάλη βοήθεια για μένα. Κοίταξα αυτό που μου είπατε (nexus 5x) και δε πολυκατάλαβα γιατί ο ενθουσιασμός. :P (ξαναλέω ότι είμαι λίγο άσχετος) αλλά και κάμερα μπρος και πίσω, και ram, και μπαταρία και χωρητικότητα, είναι όλα είτε ίδια είτε χειρότερα από τις συσκευές που αναφέρω. Στους τύπους τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι πως έχω εκνευριστεί λίγο, γιατί θέλω το lg g4 αρκετά, αλλά το ρίσκο του να μου βγάλει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και μάλιστα άμεσα, είναι αποτρεπτικό. Οπότε προσπαθώ να βρω από τις άλλες, την κοντινότερη σε αυτή, με καλές φώτο και χωρίς κολλήματα.
  10. καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως κατευθυνόμουν προς το s5 neo (κυρίως λόγω τιμής), αλλά από ότι βλέπω κανείς δεν έχει να πει κάτι ιδιαίτερα καλό, άρα απομακρύνομαι σιγά σιγά... Η αλήθεια είναι πως το g4 φαίνεται να έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Μόλις το είδα σκέφτηκα ότι εκεί θα καταλήξω. Αλλά πραγματικά μετά την κλοπή του κινητού μου, για διάφορους λόγους που προέκυψαν ταλαιπωρήθηκα κανα μήνα, οπότε μόλις διάβασα για το Bootloop τρόμαξα πολύ. Αυτό το ρίσκο μ φαίνεται μεγάλο μείον αυτή τη στιγμή, ίσως μεγαλύτερο από ότι θα έπρεπε. Το sony πιστεύετε δεν αξίζει? γτ βλέπω να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά. Αν πρέπει να βάλω σε σειρά αυτά που ζητάω είναι πρώτο το να μη κολλάει στις εφαρμογές και να μη βγάζει προβλήματα, δεύτερο οι καλές κάμερες (μπροστά κ πίσω), τρίτο να είναι γρήγορο, και τα υπόλοιπα (μπαταρία και λοιπά) μετά...
  11. Πρόσφατα μου έκλεψαν το παλιό μου κινητό (samsung galaxy s6), και έτσι θέλω ένα καινούριο, αφενός όχι όσο ακριβό ήταν το παλιό (άρα μέχρι 310 ευρω) και αφετέρου κάποιο που να με ικανοποιεί και να αντέξει όσο μπορεί, γιατί δε θα αντέξω να χρειαστεί να αγοράσω και άλλο μέσα στο χρόνο. Μετά από μια μικρή έρευνα αγοράς (χωρίς να είμαι τρομερά σχετικός στο θέμα) αυτό είναι το Top 5 των κινητών που μου κίνησαν το ενδιαφέρον. 1) samsung galaxy s5 neo (σχετικά οικονομικό πλέον, όχι κάτι τρομερό, αλλά μ φαίνεται καλό, και samsung που μου είναι γνώριμο πλέον) 2)samsung galaxy A5 (2016) (πιο όμορφο και καινούριο, μου φάνηκε κάπως πιο βελτιωμένο) 3)huawei p8 (επίσης πολύ όμορφο, με καλή μπροστά κάμερα, και διάβασα ότι κολλάει πολύ λιγότερο από samsung. Βέβαια δεν είχα ποτέ κινητό από τη συγκεκριμένη εταιρία, ούτε κάποιος γνωστός μου, και έχω τις αμφιβολίες μου προς το άγνωστο) 4)Lg g4 (τα χαρακτηριστικά που διαβάζω μ φαίνονται πολύ καλά, αλλά έχω πέσει σε πολλά πολλά ποστ σχετικά με το bootloop που παθαίνει, και πραγματικά δε θα αντέξω άλλη ταλαιπωρία με κινητό μέσα σε αυτούς τους μήνες!) 5)sony Xperia Z3+ (επίσης όμορφο και τα χαρακτηριστικά μου φαίνονται εξαιρετικά, αλλά είναι το πιο ακριβό από όλα και δε ξέρω αν όντως αξίζει περισσότερο από τα άλλα). Να προσθέσω ότι η χρήση που του κάνω είναι κυρίως φωτογραφίες, ίντερνετ (αρκετές όμως εφαρμογές, σίγουρα καμια δεκαριά) και λοιπά. Όχι ιδιαίτερα παιχνίδια ή κάτι αντίστοιχο. Οπότε με ενδιαφέρει η κάμερα, και το πιο βασικό, να μη κολλάει και να αντέχει. Ποιο θα μου προτείνατε εσείς? Η γνώμη σας μου είναι από βοηθητική εώς απαραίτητη. Ευχαριστώ πολύ! :)
×
×
  • Create New...