Jump to content

Anthony2198

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anthony2198

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Anthony2198's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Hotspot πως ανοιγουμε ρε παιδια???
  2. Γεια σας παιδια, εχω το Huawei P8 Lite εδω και 1 μηνα...τις τελευταιες μερες εχει αρχησει να κανει κολληματακια οταν ανοιγω μερικες εφαρμογες η το ιντερνετ...τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω?
  3. Γεια σας παιδια, εχω το Huawei P8 Lite εδω και 1 μηνα...τις τελευταιες μερες εχει αρχησει να κανει κολληματακια οταν ανοιγω μερικες εφαρμογες η το ιντερνετ...τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω?
  4. Γεια σας παιδια πηρα το Huawei P8 Lite και θελω να του κανω αναβαθμισεις Firmware και να αλλαξω το Launcher μπορειτε να μου πειτε πως να το κανω ακριβως γιατι δεν ειμαι και πολυ ψαγμενος!
  5. Καλημερα παιδια ψαχνω κινητο εδω και μια εβδομαδα εως 180ευρω και εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει αυτα τα δυο κινητα που τα εχει αγορασει αρκετος κοσμος και λενε οτι ειναι καλα αλλα και τα specs τους ειναι αψογα! Τώρα δεν ξερω ποιο απο τα δυο να αγορασω τα αρνητικα του Huawei ειναι η διαρκεια μπαταριας και η φωτεινοτητα οθονης. Τωρα για το Meizu δεν ξερω ακριβως... Εσεις ποιο μου προτεινετε? Γενικα θελω καλη καμερα,οθονη , να μην κολλαει, γρηγορο σερφαρισμα, και να μην crasharουν τα apps λογω κινητου υπαρχει καποιο αλλο κινητο που πιστευετε οτι ειναι καλυτερο σε αυτην την τιμη ?
×
×
  • Create New...