Jump to content

marialr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marialr

  • Ημ. Γέννησης 22/02/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

marialr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. marialr

    Huawei P40

    Το παρήγγειλα ! Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο τζαμακι προστασίας ? Θήκη λογικά θα παραγγείλω αυτή https://www.skroutz.gr/s/23453853/Huawei-Original-Pu-Cover-Ink-Green-Huawei-P40-Pro.html#reviews
  2. marialr

    Huawei P40

    Τέλεια! Λογικά τιε επόμενες ημέρες θα προχωρήσω σε παραγγελία! Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σου! Καλή συνέχεια!
  3. marialr

    Huawei P40

    Καλημερα! Εχεις περασει gms. Αυτη η διαδικασια επηρεαζει το κινητο ; Την εγγυηση ; Η ειναι εντελως "ακινδυνη " ; Επισης, παιζουν ολα κανονικα ; Εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απο τις εφαρμογες. Λιγο gmail , χαρτες και youtube με ενδιαφερουν απο τις google εφαρμογες. Και μετα netflix που ειχα διαβασει καποια στιγμη οτι μπορει να εχει προβλημα. Γενικα σαν κινητο πως το βλεπεις; Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις :rolleyes:
  4. marialr

    Huawei P40

    Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις . εχει ασχοληθει καποιος με την συσκευη; Η δεν την πηρατε ποτε στα χερια σας λογω φοβου απι την ελλειψη GMS; Κι εγω τον ιδιο φοβο εχω, καθως δεν εχει καποιος γνωστος μου καποια συσκευη απο την σειρα p40 και δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι ευχρηστη η συσκευη.
  5. marialr

    Huawei P40

    Καλημέρα! Γνώμες για το κινητό; Είναι η πρώτη μου επιλογή. Η δεύτερη είναι το p30.
  6. Γεια σας. Σήμερα αγόρασα το κινητο. Τί προτείνεται ως σωστή 1η φόρτιση της μπαταρίας; Και γενικά, στην συνέχεια, σε τι επίπεδα περίπου να φτάνει το κινητό μέχρι να το φορτίσω; Να το φορτίζω μέχρι το 100%? Γιατι έχω διαβάσει κάποια άρθρα (δεν ξέρω αν είναι έγκυρα) που λένε ότι πρέπει η μπαταρία να κυμαίνεται από 40,50-80%.
  7. Το δικό σου τι χρώμα το πήρες?
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας,δεν θα πάνε χαμένες;) Καλή συνέχεια!
  9. Κατάλαβα,ευχαριστώ! δεν έχει καλές αξιολογήσεις όσων αφορά εξυπηρέτηση και service αν θυμάμαι καλά! Θα είναι η πρώτη μου αγορά κινητού απο ίντερνετ οπότε φοβάμαι να το ρισκάρω με ένα κατάστημα με κακές κριτικές..
  10. [/color] Μπορεί να μην έχεις OTA αναβαθμίσεις όπως πρέπει και μπορεί να μην σε καλύπτει η εγγύηση της huawei για την ευρωπη. Κατάλαβα,ευχαριστώ!
  11. το είδα κι εγώ αλλά νομίζω το κατάστημα δεν έχει καλή αξιολόγηση.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι προβλήματα μπορεί να έχω δηλαδή? 1-2 ονομαστικά πες μ αν μπορείς, μην μπεις στην διαδικασία να τα αναλύσεις.. :) Άρα μην περιμένω άδικα για το χρυσό,ε?
  12. σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! όντως φαίνεται πολύ όμορφο ακόμα και από φωτογραφίες που έχω δει,φαντάζομαι κι από κοντά!
  13. οκ,σε ευχαριστώ! αν ξέρει κάποιος άλλος παιδιά περιμένω...
  14. http://kaizerstore.gr/huawei-ascend-p8-lite-dual?filter_name=huawei%20p8%20lite εντάξει,το συγκεκριμένο λέει ότι δεν υπάρχει σαν απόθεμα,αλλά γενικά υπάρχει και σε κάποια άλλα μαγαζιά.
  15. καλημέρα,δηλαδή στα σκρουτζομάγαζα όπου βλέπω gold απλά κοροιδεύουν? Ή μπορεί να έχει να κάνει με την προέλευση της συσκευής. Είμαι λίγο άσχετη σε αυτα!
×
×
  • Create New...