Jump to content

asterman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About asterman

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

asterman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αν εννοείς τα 10 ευρώ περίπου διαφορά τα πρόσεξα. Επίσης εφ όσον θα έρθει από Γερμανία γλυτώνω και το όποιο ρίσκο υπάρχει για τελωνείο, σωστά?
  2. Παιδιά καλησπέρα. Βρήκα το κινητό που με ενδιαφέρει στο tinydeal σε καλή τιμή και λέει ότι μπορεί να γίνει shipping from Germany και παράδοση δίνει 3-7 μέρες. Έχει κανείς ιδέα για το συγκεκριμένο site? Επίσης θα ήταν καλό να στείλω πρώτα mail να δω αν όντως υπάρχει σε στοκ? http://www.tinydeal.com/ulefone-power-55-fhd-mtk6753-octa-core-64-bit-android-51-4g-phone-p-157811.html
  3. Γεια σας παιδιά είμαι καινούριος στο φόρουμ. Θέλω να κάνω την πρώτη μου απόπειρα να αγοράσω στο το Redmi note 3 pro από κάποιο κινεζομάγαζο γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από Ελλάδα. Αλλά με φοβίζουν μερικά πράγματα και θέλω να με διαφωτίσετε. 1. Έχω δει από φίλους που έχουν παραγγείλει από κίνα (όχι το συγκεκριμένο κινητό) ότι ενώ έχουν ρυθμίσει ελληνική γλώσσα σε διάφορα σημεία π.χ αναπάντητες τα γράφει στα κινέζικα. 2. Έχω ακούσει για παραγγελίες που αργούν μήνες. 3. Κινέζικες εφαρμογές bloatware. Αυτά είναι μερικά από αυτά που μου έρχονται στο μυαλό και με φρενάρουν. Επίσης ποια θεωρείται αξιόπιστα κινεζομάγαζα? Είναι καλύτερα να το παραγγείλω από ευρωπαϊκή αποθήκη? Αξίζει τελικά ή είναι ρίσκο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...