Jump to content

petros_LenA7000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petros_LenA7000

  1. Καλησπερα, και εγω αυτη την απορια ειχα, αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι ναι μεν επιτρεπει πλεον να περνας ολες τις κατεβασμενες εφαρμογες στην SD αλλα η χειροκινητη διαδικασια παραμενει.... δεν εχει επιλογη να περνανε αυτοματα εκει... ειναι λιγο μπελας αλλα απο το ολοτελα.... τουλαχιστον φαινετε να λυνετε το προβλημα αποθηκευτικου χωρου... στη μνημη του κινητου πλεον μενουν μονο τα αρχεια του συστηματος και οι εφαρμογες της Google!
  2. Καλησπερα, εκανα την αναβαθμιση αλλα ακομα δεν ξερω η δεν εχω καταλαβει τι παιζει με την sd, αν μεταφεροντε εφαρμογες, πως προεπιλεγεις που να εγκατασταθουν κτλ... οποις ξερει ας μου πει, ευχαριστω
  3. Καλησπερα σε ολους! Εγω το κινητο το εχω σχεδον 2 εβδομαδες και για τα χρηματα που εδωσα ειμαι υπερ ευχαριστημενος... το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι το να συνηθισω το Android μετα απο 6 χρονια χρησης Apple συσκευης... και το δευτερο, ο μικρος αποθηκευτικος χωρος, αν και εχω βαλει 32gb SD, η Rom του κινητου ειναι ιδιαιτερα μικρη, και με τα γνωστα προβληματα, (δεν διαγραφοντε αρκετες εφαρμογες, δεν μετακινουντε ολες στην SD) , οποτε σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω Root το κινητο.... θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε αυτο... σας ευχαριστω!
×
×
  • Create New...