Jump to content

dimipni

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimipni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και ξαφνικα το κινητο πεθανε!..Εκανε επανεκκινηση απο μονο του και στην συνεχεια και εφοσον βγαζει το λογοτυπο της samsung και της vodafone κολλαει εκει και δεν ξεκιναει.. Μπαινοντας στο recovery mode μου λεει οτι δεν μπορει να βρει καποιο αρχειο και επομενως να ξεκινησει.. Σημειωνω οτι το τηλ το εχω κανει root (με τον οδηγο που βρηκα στο φορουμ εδω) και δουλευε μια χαρα εδω και παρα πολυ καιρο.. Υπαρχει καποιος τροπος να σωθει ο τηλεφωνικος καταλογος που ειναι αποθηκευμενος στο τηλεφωνο;Τι πρεπει να κανω για να το επαναφερω και να δουλεψει; Αν καποιος μπορει να βοηθησει ειναι πολυ σημαντικο.Απο το σερβις της εταιριας μου ειπαν τηλεφωνικα οτι με μια αναβαθμιση θα δουλεψει κανονικα αλλα δεν μπορουν να σωσουν τιποτε απο μεσα.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας
  2. To kinitaki paides ta eftyse.Den douleyoun ta plaina koumpia,to de3io tis ploigisis kai to koumpi tou walkman.Ti ginetai me to service?8a vrw akri kai se poso kairo..? Exw kakes empeiries me ta service twn kinitwn pou eimai xronovora.. Opoios 3erei kati as enimerwsei PS H eggiisi isxuei kanonika..
  3. Ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση γραμμής DSL και θα ήθελα να μου δώσετε μια πρώτη ιδέα, για το τι "παίζει" στην αγορά σχετικά με τις εταιρίες που προσφέρουν τέτοιες γραμμές. Ποιό περίπου το κόστος εγκατάστασης από ΟΤΕ ή άλλη εταιρία, χρόνος αναμονής για την εγκατάσταση, τύποι συμβολαίων (ογκοχρέωση,χρονοχρέωση,flatline), προσφερόμενες ταχύτητες, χρεώσεις.. κτλ. Ποιόν θεωρείτε τον καλυτερο παροχέα DSL; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...