Jump to content

ena31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by ena31

  1. θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αξιόπιστα είναι από τα διάφορα site διάφορες λύσεις (αυτοκόλλητα chip , η διάφορες θήκες) για προστασία από την ακτινοβολία κινητών ; Έχει κανείς δοκιμάσει τέτοια προϊόντα; Πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται ή είναι απάτη; Επίσης αυτά τα προϊόντα έχουν κάποια πιστοποίηση-μελέτη από κάποιο πανεπιστήμιο για την συγκεκριμένη λειτουργία; Σ' αυτή την περίπτωση ποια προϊόντα θα μας συστήνατε; Ευχαριστώ.
  2. Παρουσιαστηκε σημερα η νεα ναυαρχιδα της Meizu, που ονομαζεται meizu pro 5 και εχει τα εξης χαρακτηριστικα:

     

     

     

    Οθονη: 5.7" diamon super amoled, fhd @1920x1080 (387ppi), 2.5D arc glass, Corning Gorilla Glass 3

     

    Σωμα: Unibody aluminium

    Διαστασεις: 156.7χ78x7.5 mm, 168 γρ. βαρος

    Cpu: Exynos 7420 , 14nm (ιδιος με του s6, s6+, note 5)

     

    Gpu: mali t760 mp8

     

    OS: flyme4.5 και απο 15 Νοεμβριου το stable flyme 5, αν καταλαβα καλα. Παραλληλα το απλο mx5 θα μπορει να παρει testing εκδοσεις του flyme5 απο την ερχομενη Παρασκευη.

     

    Ram: βγαινει σε 2 εκδοσεις, με 3gb και 4gb LPDDR4

     

    Rom: 32/64gb 16nm UFS 2.0 flash memory

     

    Μπαταρια 3050mAh

     

    Καμερα sony imx 230, 21mp, 24fps, phase focus, 0.7sec για ενεργοποιηση καμερας

     

    Γρηγορη φορτιση mCharge 2, 65% φορτιση σε μιση ωρα

     

    Συστημα ηχου HiFi 2.0, sound vhips OPA1612 ES9018K2M

     

    Υποδοχη USB type C

     

    Bluetooth 4.1

     

    Dual sim, dual standby, dual 4g+, 300mbps, υποστηριξη voLTE κλησεων, LTE cat6

     

    Υποστηριξη καρτας sd στην θεση της 2ης sim.

     

    Παραλληλα παρουσιαστηκαν τα ακουστικα ep31 και το Meizu router καθως και καποιες υπηρεσιες που μαλλον αφορουν μονο την αγορα της Κινας.

     

    Τιμες κινας:

    393€(2799yuan) τα 3gb ram/32gb rom

    435€(3099yuan) τα 4gb ram /64gb rom

     

    Επισημα σπεκ:

    http://www.meizu.com/products/pro5/spec.html

     

    Εκπληκτικα χαρακτηριστικα εκ πρωτης οψεως με σχεδιαση βασισμενη στο ηδη ομορφο mx5 με αρκετες ομως μικροβελτιωσεις (θα σηκωνε ομως μια περαιτερω διαφοροποιηση).

     

     

    Ενημέρωση για sar . Μπορεί κάποιος να μας πει το sar της εν λόγω συσκευής; Η δική μου είναι το κινέζικο μοντέλο δεν είχε την international έκδοση. Εάν κάποιος γνωρίζει ας μας απαντήσει.

  3. εννοειται οτι θα παρει ομως το πότε ειναι αγνωστο.

    Έως ότου βγει η συγκεκριμένη έκδοση υπάρχει στο google play η εισαγωγή της marshmollow. Αυτή μάλλον ισχύει για όλες τις συσκευές tablet και τηλέφωνα. Άρα μέχρι να προβλεφθεί για το pro 5 (λογικά θα βγει μετά το pro 6 ) ίσως αυτή να είναι η απάντηση. Φιλικά.

  4. Αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως χρησιμοποίησα το flyme account και μέσα από κει κάνοντας κάτι ρυθμίσεις κατέβασα αργότερα το play store. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό που έκανα ήταν root της συσκευής η απλή προσθήκη του playstore. Δεν μπόρεσα να το κάνω άμεσα και έτσι τώρα δε θυμάμαι την διαδικασία.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως χρησιμοποίησα το flyme account και μέσα από κει κάνοντας κάτι ρυθμίσεις κατέβασα αργότερα το play store. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό που έκανα ήταν root της συσκευής η απλή προσθήκη του playstore. Δεν μπόρεσα να το κάνω άμεσα και έτσι τώρα δε θυμάμαι την διαδικασία. Ευχαριστώ για όλα πάντως.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Root κάνεις μέσα από την ίδια συσκευή.. Πρέπει όμως να κάνεις flyme account για να στο εμφανίσει..

    Όταν κάνεις Ροοτ μετά θα κατεβάσεις από play to superSU και θα δώσεις δικαιώματα όπου θες.

     

    Αδερφέ ευχαριστώ για όλα . Χρησιμοποίησα το flyme account αλλά μάλλον έκανα απλά προσθήκη playstore και όχι γενικό root. Δεν θυμάμαι γιατί δεν το έκανα αμέσως . Ευχαριστώ για όλα πάντως.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Πήγαινε στο store που έχει και κατέβασε το google installer...θα σου βάλει όλες τις εφαρμογές μαζί και το play store...για το root ψάξε λίγο το νήμα της meizu

     

    Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατέβασα όντως το play store από το google installer. Πάντως η διαδικασία έγινε δυνατή όταν τροποποίησα κάτι ρυθμίσεις από το flyme account. Απλά επειδή δεν το έκανα άμεσα και τώρα έχουν περάσει μέρες δεν θυμάμαι να περιγράψω ακριβώς τις ρυθμίσεις για όσους τυχόν έχουν το ίδιο θέμα. Σε ευχαριστώ και πάλι για όλα.

  5. Να υποθέσουμε ότι η Μeizu δεν έχει δικαιώματα για play store; Πρέπει να κάνουμε Root; Ούτε υπάρχει τρόπος να βάλουμε δικαιώματα ως ατομικοί χρήστες; Αν πρέπει να κάνουμε root με ποιο τρόπο να το κάνω ; Χρήστης ΜΕΙΖU PRO 5
  6. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΣ . ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ MEIZU PRO 5 . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ PPI CALIBRATION; ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΤΛ. ΕΠΙΣΗΣ , AN ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ PPI ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ;

     

    -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

     

    Καλημέρα σε όλους.

    Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή μόλις χθες παρέλαβα την συγκεκριμένη συσκευή (έχω σίγουρα την κινέζικη έκδοση η οποία είναι μεταγενέστερη σίγουρα από την διεθνή έκδοση) , εάν είναι σκόπιμο να κατεβάσω τη διεθνή έκδοση υποβαθμίζοντας την έκδοση που έχω τώρα ή να παραμείνω στην κινέζικη. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν , με ποιο τρόπο θα μπορούσα να αυξήσω το ppi της συσκευής -θέλω να το φτάσω στα 430-440 ppi , ελπίζοντας ότι θα βελτιώσω έτσι την ποιότητα σε βίντεο και φωτογραφίες -, καθώς επίσης και αν υπάρχει τρόπος καλύτερης ρύθμισης χρωμάτων με κάποιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα απόδοσης των χρωμάτων στην οθόνη (calibration). Ελπίζω να μην κούρασα , ευχαριστώ.

×
×
  • Create New...