Jump to content

ena31

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ena31

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ena31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο αξιόπιστα είναι από τα διάφορα site διάφορες λύσεις (αυτοκόλλητα chip , η διάφορες θήκες) για προστασία από την ακτινοβολία κινητών ; Έχει κανείς δοκιμάσει τέτοια προϊόντα; Πραγματοποιούν αυτά που υπόσχονται ή είναι απάτη; Επίσης αυτά τα προϊόντα έχουν κάποια πιστοποίηση-μελέτη από κάποιο πανεπιστήμιο για την συγκεκριμένη λειτουργία; Σ' αυτή την περίπτωση ποια προϊόντα θα μας συστήνατε; Ευχαριστώ.
  2. ena31

    Meizu Pro 5

    Ενημέρωση για sar . Μπορεί κάποιος να μας πει το sar της εν λόγω συσκευής; Η δική μου είναι το κινέζικο μοντέλο δεν είχε την international έκδοση. Εάν κάποιος γνωρίζει ας μας απαντήσει.
  3. ena31

    Meizu Pro 5

    Έως ότου βγει η συγκεκριμένη έκδοση υπάρχει στο google play η εισαγωγή της marshmollow. Αυτή μάλλον ισχύει για όλες τις συσκευές tablet και τηλέφωνα. Άρα μέχρι να προβλεφθεί για το pro 5 (λογικά θα βγει μετά το pro 6 ) ίσως αυτή να είναι η απάντηση. Φιλικά.
  4. ena31

    Meizu Pro 5

    Αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως χρησιμοποίησα το flyme account και μέσα από κει κάνοντας κάτι ρυθμίσεις κατέβασα αργότερα το play store. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό που έκανα ήταν root της συσκευής η απλή προσθήκη του playstore. Δεν μπόρεσα να το κάνω άμεσα και έτσι τώρα δε θυμάμαι την διαδικασία. ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδερφέ ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως χρησιμοποίησα το flyme account και μέσα από κει κάνοντας κάτι ρυθμίσεις κατέβασα αργότερα το play store. Δεν ξέρω πάντως αν αυτό που έκανα ήταν root της συσκευής η απλή προσθήκη του playstore. Δεν μπόρεσα να το κάνω άμεσα και έτσι τώρα δε θυμάμαι την διαδικασία. Ευχαριστώ για όλα πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδερφέ ευχαριστώ για όλα . Χρησιμοποίησα το flyme account αλλά μάλλον έκανα απλά προσθήκη playstore και όχι γενικό root. Δεν θυμάμαι γιατί δεν το έκανα αμέσως . Ευχαριστώ για όλα πάντως. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για την απάντηση. Κατέβασα όντως το play store από το google installer. Πάντως η διαδικασία έγινε δυνατή όταν τροποποίησα κάτι ρυθμίσεις από το flyme account. Απλά επειδή δεν το έκανα άμεσα και τώρα έχουν περάσει μέρες δεν θυμάμαι να περιγράψω ακριβώς τις ρυθμίσεις για όσους τυχόν έχουν το ίδιο θέμα. Σε ευχαριστώ και πάλι για όλα.
  5. ena31

    Meizu Pro 5

    Να υποθέσουμε ότι η Μeizu δεν έχει δικαιώματα για play store; Πρέπει να κάνουμε Root; Ούτε υπάρχει τρόπος να βάλουμε δικαιώματα ως ατομικοί χρήστες; Αν πρέπει να κάνουμε root με ποιο τρόπο να το κάνω ; Χρήστης ΜΕΙΖU PRO 5
  6. ena31

    Meizu Pro 5

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΙΚΙΩΜΕΝΟΣ . ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM. ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ MEIZU PRO 5 . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ PPI CALIBRATION; ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΤΛ. ΕΠΙΣΗΣ , AN ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ PPI ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ; -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή μόλις χθες παρέλαβα την συγκεκριμένη συσκευή (έχω σίγουρα την κινέζικη έκδοση η οποία είναι μεταγενέστερη σίγουρα από την διεθνή έκδοση) , εάν είναι σκόπιμο να κατεβάσω τη διεθνή έκδοση υποβαθμίζοντας την έκδοση που έχω τώρα ή να παραμείνω στην κινέζικη. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν , με ποιο τρόπο θα μπορούσα να αυξήσω το ppi της συσκευής -θέλω να το φτάσω στα 430-440 ppi , ελπίζοντας ότι θα βελτιώσω έτσι την ποιότητα σε βίντεο και φωτογραφίες -, καθώς επίσης και αν υπάρχει τρόπος καλύτερης ρύθμισης χρωμάτων με κάποιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα απόδοσης των χρωμάτων στην οθόνη (calibration). Ελπίζω να μην κούρασα , ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...