Jump to content

George08

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About George08

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

George08's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σας Μπορει καποιος να μου στειλει link με την τελευταια rom του jpower?Ευχαριστω πολυ
  2. markosch θα μπορουσες να γραψεις ποια μπαταρια ειναι αυτη με 4000mah για να παραγγηλω και εγω?
  3. pan82 μπορεις να μου προτεινεις καποια rom χωρις προβληματα? Αυτη ειναι καλη? http://www.needrom.com/download/lenovo-k3-note-miui7-v5-11-19-with-otas/ θα πρεπει να μπει οπως το ποστ 1289?
  4. Καλησπερα σας ειμαι αναμεσα στην 1520 και 1522 , καποιος που τις εχει δοκιμασει και τις δυο μπορει να μου πει πια ειχε τα λιγοτερα προβληματα(με ενδιαφερει ποιο πολυ να μην μου πεταει διαφημισεις). Σε περιπτωση που βαλω την 1522 δεν χρειαζεται να βαλω πρωτα την 1520? Αν εχω καταλαυει καλα για να βαλω την 1522 πρεπει πρωτα μεσω του flash tool να βαλω την cwm και μετα την ρομ μεσω της cwm? ευχαριστω..
  5. Καλησπερα σας μου εσπασε η οθονη του coolpad f1,μηπως εχει αγορασει καποιος οθονη απο το ebay για να μου προτεινει καποια.Ευχαριστω...
  6. Δυστυχως μου εσπασε η οθονη του f1,οποιος εχει κινητο που δεν του λειτουργει αλλα η οθονη του ειναι λειτουργικη, θα ηθελα να το αγορασω.
  7. Jpower χιλια ευχαριστω για την βοηθεια που εχεις προσφερει σε ολους μας.Εχω βαλει την samsung galaxy note 4 (δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα μεχρι τωρα) και θα ηθελα να βαλω καποιο απο τα themes που εχεις ανεβασει αλλα δεν μπορω να τα εγκαταστησω.Μηπως αυτα τα themes ειναι μονο για την rr? Μπορεις να δωσεις ενα tip για το πως γινετε η εγκατασταση και απεγκατασταση των themes.
×
×
  • Create New...