Jump to content

angelk1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angelk1983

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

angelk1983's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γειά σας. Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Προσπαθώ να δουλέψω το intelligent hub για το εταιρικό μου mail αλλα ανεπιτυχώς. Μόλις βάζω την διεύθυνση server και καταχωρώ το προσωπικό μου λογαριασμό μετα μου ζητάει Google service updates. Δοκίμασα απο gspace αλλά τίποτα. Δεν προχωράει. Ξερει κανείς κάποιο τρόπο? Ευχαριστώ
  2. Αυτό με το power button κανω τώρα αλλα είναι σπαστικό . Καινούργιο τηλέφωνο τωρα και να το δουλεύω με γυφτοπατέντες . πως κάνω calibration ?
  3. το έχω απο αρχες Ιουλίου. το παρουσιάζει απο την αρχή αλλα όχι τοσο έντονα όσο τωρα. έχει χειροτερέψει
  4. αν είναι καθαρά θέμα hardware οπότε μπορώ να το επιστρέψω για αντικατάσταση. αν είναι software μήπως να δοκιμάσω κάποιο reset?
  5. παιδια εχω την συγκεκριμένη συσκευή εδω και ενα μήνα περίπου. όλα καλα με την συσκευή αλλα έχω ενα προβλημα με τις κλήσεις. οταν μιλάω στο τηλέφωνο και ακουμπάω το ακουστικό στο αυτι μου η οθόνη δεν σβήνει όπως πρέπει , αναβοσβήνει βασικα σαν να μην έχει καλή επαφη και πατιουνται με το αυτι μου οτι μπορεί να φανταστείτε. ενα samsung που έχω μολις πλησιάζει το ακουστικό στο αυτί σβήνει η οθόνη και θα πρέπει να το τραβήξεις αρκετά μακριά απο το αυτί για να ανάψει η οθόνη πάλι. υπάρχει κάποια ρύθμιση? ευχαριστώ.
  6. Αν μπορεις εξήγησέ μου την διαδικασία με το wipes dalvic που αναφέρεις. Τι ακριβώς να κάνω.
  7. Γεια σε ολους. Έχει κανεις παρατηρησει εντονο θεμα signal drop? στα καλα καθούμενα χάνεται τελείως το σήμα και χρειάζεται κάποιες φορες επανεκκίνηση το κινητο για να συνδεθεί παλι στο δίκτυο. Επίσης τωρα τελευταία όταν η οθόνη χαμηλώνει αυτόματα τον φωτισμό της ή οταν μπαίνει σε αναμονή αναβοσβήνει για δευτερόλεπτα με ενα κίτρινο φωτισμό σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο μεχρι να μαυρίσει τελείως η οθόνη και να κλείσει. το κάνει ακόμη και στην απενεργοποίηση . Μάλλον αρχίζει να παραδίδει πνέυμα ενα απο τα πιο αγαπημένα μου κινητά. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάνε αναβάθμιση και μην αγχώνεσαι. το κινητο λειτουργεί τζάμι. το κλείδωμα gps ειναι πολυ καλό. όλα λειτουργούν μια χαρά. η κατανάλωση ειναι φυσιολογική και σχετίζεται με την χρήση που κάνεις. μην περιμένεις θαυματα απο την αυτονομία καθώς ειναι και κατα την άποψη μου το μελανό σημείο του κινητού. μετα απο 4 χρονια κυκλοφορίας οι ενεργοβορες εφαρμογες έχουν γίνει ακόμη πιο ενεργοβόρες. FB , Messenger γονατίζουν την μπαταρία. το δαχτυλικό αποτύπωμα ειναι ερασιτεχνικού επιπέδου στο κινητό αυτό αλλα εντάξει μην τρελαθούμε κιολας εκτός και αν δουλεύεις στο FBI . ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κάνε αναβάθμιση και μην αγχώνεσαι. το κινητο λειτουργεί τζάμι. το κλείδωμα gps ειναι πολυ καλό. όλα λειτουργούν μια χαρά. η κατανάλωση ειναι φυσιολογική και σχετίζεται με την χρήση που κάνεις. μην περιμένεις θαυματα απο την αυτονομία καθώς ειναι και κατα την άποψη μου το μελανό σημείο του κινητού. μετα απο 4 χρονια κυκλοφορίας οι ενεργοβορες εφαρμογες έχουν γίνει ακόμη πιο ενεργοβόρες. FB , Messenger γονατίζουν την μπαταρία. το δαχτυλικό αποτύπωμα ειναι ερασιτεχνικού επιπέδου στο κινητό αυτό αλλα εντάξει μην τρελαθούμε κιολας εκτός και αν δουλεύεις στο FBI .
  8. το έχω τσεκαρει και εγω αυτο το Siemens ειναι η αληθεια και μου μοιαζει καλο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειλικρινα επειδή μενουμε σε περιοχη που βρεχει πολυ συχνα και με παρα πολυ υγρασια εχουμε απελπιστει . εξω να τα απλωσεις κατω απο τις τεντες θα βρωμανε καπνιλα, μεσα στο σπιτι να γεμισεις τα καλοριφερ θα ειναι σαν τσαντιρι
  9. Γειά σας . Κάνω μια έρευνα αγορας για στεγνωτήριο . Όποιος γνωρίζει ή έχει εμπειρία χρήσης απο τέτοια συσκευή παρακαλώ ας πει μια άποψη. Η αγορα θα γίνει απο Κωτσόβολο λογω δωροεπιταγής . Ευχαριστώ.
  10. μου αρέσει αυτό το πακέτο http://www.kotsovolo...0eu-&-d89dk62n0 αλλά χωρίς τον απορροφητήρα.περιμένω και για καμία σοβαρή εκπτωση απο τον κωτσόβολο βέβαια. Από την άλλη σκέφτομαι και για επαγωγική εστία πολύ σοβαρά.
  11. Γεια σε όλους. Τις τελευταίες ημέρες βγήκα στο ψάξιμο για αγορά φούρνου, εστιών (κεραμικές ή επαγωγικές) και πλυντηρίου πιάτων. Προσανατολίζομαι προς NEFF μεριά. Ακριβή θα μου πείτε αλλά είμαι τις άποψης του ότι πληρώνεις παίρνεις. Την βοήθεια σας παρακαλώ με προτάσεις και εμπειρίες . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Μπορει καποιος να με βοηθησει με την εγκατάσταση lollipop έκδοσης στο HTC Desire 510? Δεν έχω ξανασχοληθει με κάτι παρόμοιο. Είτε με κάποια παραπομπή σε κάποιον οδηγό είτε κάποιο σχετικό link . ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...