Jump to content

Giannispolios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannispolios

  1. την συσκευη την εστειλα ενω το ειχα γυρισει στη εργοστασιακή κατάσταση και οταν μου ξανα έκλεινε το ξανα εκανα και τωρα οταν μου κλεινει το κανω hard reset και το επαναφερω.. το κινητο ειμαι σίγουρος οτι δν εχει root γτ εκτος οτι δν ηξερα μεχρι προσφατα που μου χαλασε τι ειναι αυτο δεν υπαρχει λογος να το κανω γιατι μου τα παρέχει ολα οσα χρειάζομαι γιαυτο και αγόρασα το συγκεκριμένο κινητο και εδωσα τοσα λεφτα..
  2. θα παρω τοτε αυριο που ειναι ανοιχτα για να με βοηθησουν. Σας ευχαριστω πολυ ολους για το χρονο σας!!
  3. ωραια και γω τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση?? πως μπορω να διεκδικήσω το δικιο μου απο την στιγμη που ειναι φταίξιμο δικο τους?
  4. Made in: Korea Made for: NLD Date of manufacture: 07/03/2015 Age: 8 months
  5. το sony experia L ειχα αλλα οχι δεν ειχα κατεβασει τιποτα τετοιο το μονο που κατεβαζα στο κινητο κανα παιχνιδι και αυτο πολυ σπανια
  6. τους το ειπα μιλησα και με υπεύθυνο μιλησα και με τους τεχνικους αλλα τιποτα τα ιδια και τα ιδια.. εχω μπροστα μου και την γνωματευση που μου στειλανε.. λεει : EW.ANLDLD. δεν επισκευαστηκε λογω μη αποδοχης κοστους 220( εκτος εγγυησης λογω ROOT) ακριβως αυτα που μου γράψανε στο χαρτί
  7. ωραια και γω τι πρεπει να κανω τωρα λοιπον?? απο το technicomer
  8. μου ειπε ενας στην εξυπηρετήσει πελατων οτι μπορει επειδη το τηλεφωνο το πηρα απο σκουρζ και ηρθε απο ολλανδια σε ενα ελληνικο καταστημα μπορει να του κάνανε στην ολλανδια ρουτ για να περασουν τα ελληνικα αλλα αλλα τι μπορω να κανω αμα ισχυει αυτο?? πηρα και στην στο μαγαζι που το πηρα και μου λενε εμεις το παραλαμβανουμε σφαγιασμένο και το στελνουμε ετσι. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω απλος πιστευω οτι με κοροιδευουν επειδη δεν θελουν δωσουν τοσα λεφτα να το φτιαξουν οι ιδιοι και βγαλανε κατι τετοιο απλα και μονο για να μου ακυρωσουν την εγγυηση
  9. δν ξερω πως να το αλλαξω εμενα ολα τα μνμτ ιδια μου φαινονται.. ναι αλλα πως γινεται να πειραχτηκε κατι απο την στιγμη που το κινητο το πηρα κουτι και δν εχω πειραξει τπτ;; πραγματικα δημιουργηθηκε προβλημα απο το πουθενα και τωρα ειμαι αναγκασμενος να πληρώσω 240 για αλλαγη πλακέτας απο το πουθενα αφου δν μου το φτιάχνουν αυτοι..
  10. Ναι καινούργιο το αγόρασα.. μπαα δν νμζ γτ δν ξέρω πως το κάνουμε καν αυτο.. συγγνώμη εγραφα απο κινητό δν το ηξερα..
  11. Παιδια μπορειτε να μου πείτε τι να μπορω να κανω γτ με ενα σοβαρο θεμα που δημιουργήθηκε χωρίς λογο και τωρα δν μπορω να κανω τπτ.. Εγω εχω το g4 S/N 507 και μολις μου εστειλε ενα update η lg το κινητο μου κλαταρε και εκλεισε μονο του και μου κανει συνεχεια επανεκκίνηση και επαναφέρετε μονο με hard reset.. Το εστειλε στην αντιπροσωπεία της lg στην Αθήνα και μου λενε οτι εχω επέμβει στο λογισμικό και οτι δν μπορει η lg να μου καλύψει το προβλημα και μου έσπασαν την εγγύηση.. Εγω το κινητο δν το εχω πειραξει καν, απο την αναβάθμιση και μετα κλαταρε μονο του. Τι μπορω να κανω για να μου επαναφερουν την εγγύηση που μου σπάσανε χωρις λογο και να μου φτιάξουν το κινητο που εκεινοι φταινε που χάλασε??
×
×
  • Create New...