Jump to content

vlaks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vlaks

  1. Χρησιμοποιεις και εσυ fb, messenger, viber αρκετα? Το adiutor το κατεβαζεις απλα απο το store και εγκαθιστας? Πρεπει να ειναι rooted? Δοκίμασες καθολου gkalen που ειχε πει το αλλο φιλαράκι ή είναι μικρες οι διαφορες απο gtv που δν αξιζει την αλλαγη?
  2. Δν ξερω πως τους απενεργοποεις... Να με συμβουλεψεις όποτε μπορεις... Δν εχασες ομως απο την ταχυτητα της συσκευης; Δν το 'ταπεινωνεις' καπως το κινητο; φτιαχτηκε για 'κουρσες' νομιζω!
  3. Εισαι πολυ γρηγορος φιλε μου. Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου. Οσον αφορα την πιο αποδοτικη ρομ εχουμε αξιοπιστη απαντηση? Επαληθευμενη απο τους χρονους της μπαταριας?
  4. Την ρομ του gkalen την συνδυαζουμε με αλλαγη στον kernel για ακομα καλυτερη αποδοση όπως γραφουν καποιοι ή δν τον πειραζουμε καθολου? Αυτος που ζητησε (πριν λιγες σελιδες) κάποιες ρυθμισεις που εχουν οι πυρηνες στην slim τις εκανε τελικα και σε miui να μας πει τι αποτέλεσμα ειχαν? Αναζηταω να υπενθυμισω την πιο αποδοτική ρομ για την διαρκεια της μπαταριας για χρηση εφαρμογων οπως fb, messenger, viber...
  5. Ποια ειναι η καλυτερη ρομ για διαρκεια της μπαταριας οταν χρησιμοποιεις συνεχεια εφαρμογες οπως fb, messenger, viber τα οποια ειναι ενεργοβορα. Οι γκουρου ας απαντησουν. Απο miui κατα προτιμηση.
×
×
  • Create New...