Jump to content

marnieros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by marnieros

  1. καλησπερα στην παρεα σημερα ηρθε το νεο μου mi5 και οταν αρχισα να το σεταρω με τισ εφαρμογες που ηθελα το τηλεφωνο δεν εκανε συνχρονισμο επαφων απο το gmail μετα απο πολλες δοκιμες με διαφορα που διαβαζα ειδα οτι λειπει το contracts της google απο τις εφαρμογες της... μολις εκανα προσπαθεια να το κατεβασω μονο του μου πεταξε το παρακατω μηνυμα "your device isn't compatible with this version" το εχει αντιμετοπισει κανεις ξανα αυτο καποια πιθανη λυση?
  2. καλησπερα στην παρεα για φιλο που δεν το εχει και πολυ βασικα θελει να μιλαει κανα skype αντε και κανα fb τι εχουμε να προτεινουμε?? Θα τον ενδιεφερε οθονη 5''+
  3. απιστευτη συσκευη το Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB δεν θα το μετανιωσεις
  4. τελικα αγορασα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro ευχαριστω ολους παρα πολυ μολις παραλαβω με το καλο θα σας πω την γνωμη μου :)
  5. καταρχας να σας ευχαριστησω και τους 2 οντως πολυ ενδιαφερον φενεται αυτη η συσκευη "Xiaomi Redmi Note 3" απο θα προτειναται να αγοραστει? θα πρεπει να προσεξω κατι?
  6. καλημερα στην παρεα πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ σας μετα απο λιγο που διαβασα, ψαχνω για νεα συσκευη κατοχος lg g2 mini 2 χρονακια τωρα ηρθε η ωρα του, το καινουριο τηλ με ενδιαφερει να περνει 2 σιμ και να εχει b/t μιας και χωρις hands free στην δουλεια δεν παιζει και να μεινουμε οσο πιο χαμηλα γινεται στο θεμα budget λιγο που εριξα μια ματια στο φορουμ μου εκανε εντυποση το http://www.vickmall.com/meizu-mx5-helio-x10-turbo-4g-lte-octa-core-2-2ghz-flyme-4-5-3gb-16gb-android-5-0-smartphone-5-5-inch-screen.html περιμενω της γνωμες σας :)
×
×
  • Create New...