Jump to content

toons

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About toons

  • Ημ. Γέννησης 26/06/1972

toons's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ωχ, δεν καταλαβαίνω. Λίγο πιό αναλυτικά. Είμαι και μεγάλο παιδί που δεν τα πολύ έχω. Sorry!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει μπαταρία, αυτό το δείχνει όταν φορτίζει.
  2. Είναι καινούργιο, με την ζελατίνα ακόμα. Εμφανίζει το ανθρωπάκι όπως έγραψα και δεν προχωράει άλλο, οπότε κλείνει μετά από κάποια λεπτά. Δείχνει να μην ολοκληρώνεται η διαδικασία φόρτωσης του λειτουργικού. Έκανα restore με το power+volume+ και πάλι δεν. Το πήγα στη Samsung και με το που το είδαν μου είπαν να το πάω στη χώρα που το πήρα να μου το φτιάξουν, δλδ Μαλαισία. Πιστεύω ότι επειδή είναι T-Mobile χρειάζεται form;at and restore στο android. Γίνεται? Δεν τα γνωρίζω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλέξανδρε, δεν μπορεί να μπει σε recovery.
  3. Ξεκινάει μόνο, εμφανίζει το ανθρωπάκι του android και το σήμα της t-mobile και μετά σταματάει.
  4. Γειά σας, είμαι ο Αντώνης και αναζητώ τα φώτα σας. Φίλος ναυτικός, έφερε στα παιδιά μου δώρο ένα Samsung Tab το οποίο λόγο του ότι δε ξέρει ο άνθρωπος είναι T-Mobile. Θα ήθελα συμβουλές ώστε να μπορέσω να το κάνω format ή να το πάω κάπου να το κάνουν να δουλεύει. Ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα :bow:
×
×
  • Create New...