Jump to content

Darth_Mount

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Darth_Mount

  1. Καλημέρα. ΠΟυλάς ακόμα το Lenovo Vibe X2; Πόσο;
  2. Εφόσων δοκίμασες όλα αυτά που λες και δεν έπιασαν, τότε πρέπει να το πας σε κάποιο service. Το πιθανότερο είναι ότι έχει ξεκουμπώσει το βύσμα της κάμερας. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ πριν κάποιο καιρό.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Χτες αποφάσισα επιτέλους να περάσω την X2-EU ROM! Καθώς το έχω ξανακάνει (να flashάρω μια ROM), δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν έχω κάνει ακόμα root το κινητό, ούτε πέρασα TWRP και modem. Προχώρησα στα updates και έφτασα μέχρι την S223 της EU ROM. Δηλαδή μόλις πέρασα από Kit Kat σε Lolipop. ΑΛΛΗ αίσθηση! Λες και έχω νέο κινητό! Όλα τα προβληματάκια που ανέφερα σε παραπάνω post μου εξαφανίστηκαν! Θα επανέλθω όταν το χρησιμοποιήσω λίγο με Lollipop. Ακόμα δεν έχω περάσει τις επόμενες ενημερώσεις, αλλά μάλλον θα το κάνω. Όσο για root και λοιπά... είδομεν.
  4. Καλημέρα και από εμένα. Έχω και εγώ το κινητό από το Πάσχα του 2015 και το παραπάνω θεματάκι με τα application που έρχονται από το πουθενά και ζητάνε να εγκατασταθούν το έχω από την αρχή. Δεν ξέρω τι φταίει. Γνωρίζει κανείς; Επίσης έχω και μερικά ακόμα θεματάκια: Δεν μπορώ να ταξινομήσω τις επαφές με βάση το επίθετο. Ότι και να κάνω τις ταξινομεί με το όνομα. Ακόμα και με άλλη εφαρμογή. Καμιά ιδέα; Έχω βάλει το goSMS για να μπορώ να στέλνω ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες. Όταν έρχεται μήνυμα μου βγάζει διπλές ειδοποιήσεις. Μια για το goSMS και μια για το stock application, παρόλο που έχω απενεργοποιήσει όλες τις ειδοποιήσεις του. Κάποια λύση; Ή έστω λύση για να στέλνω ελληνικά sms με το stock application; Πολλές φορές όταν προσπαθώ να κάνω κλήση, δεν την κάνει. Το κουμπί τερματισμού της κλήσης παραμένει γκρι και είναι σαν να έχει κολλήσει το application. Πρέπει να πατήσω το κουμπί back και να επαναλάβω την κλήση (κάποιες φορές και 3η φορά) για να πραγματοποιηθεί. Δεν μπορώ να κάνω update το λογισμικό. Μου λέει: Network request failed or Model is not fit Έχει κανείς λύσεις για τα παραπάνω; Το κινητό αγοράστηκε από το vickmall και στο system update για έκδοση λέει: x2cu VIBEUI_V2.0_1450_5.10.1_ST_X2-CU Είναι ρουταρισμένο από το vickmall.
×
×
  • Create New...