Jump to content

kazoud

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kazoud

  1. άκυρο το βρήκα θέλει "10%FORMH" σαν κουπονι 2)Το χειρότερο που μπορεί να γίνει αν το παραγγείλω και είναι απάτη είναι να μου επιστρέψει το paypal τα χρήματα μου πίσω σωστά?
  2. 1)Βρήκα σε προσφορά αυτόν τον quickcharger φορτιστή θα δουλεύει με αυτό το τηλέφωνο? αξίζει? έχει 15+ στο skroutz 2)Έχει δοκιμάσει κάνεις xposed installer σε miui?θέλω xprivacy και είναι dealbreaker αν δεν μπορώ να βάλω.
  3. δηλαδή αυτό δεν δουλεύει ? http://en.miui.com/thread-204852-1-1.html
  4. Ξερουμε ποσα περνει το paypal για καθε αγορα (θελω να ξερω τι θα καταθεσω)? σκεφτομε και εγω να βγαλω αυτη τη revolut να κανω τη δουλεια μου
  5. Και εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω από εκεί λεει οτι ερχεται απευθειας με International rom. Αν βάλεις το κουπόνι -5% βγαίνει στα 195Ε (στο δινει οταν κανεις εγγραφη στο καταστημα) ξέρουμε ποτε περίπου θα το παραλάβω αν κανω παραγγελια? Δηλαδή 10 μαρτίου στέλνονται ποσο περίπου θα κάνω να το έχω στα χερια μου? επίσης σκεφτομε να το αγορασω με καρτα απευθιας ειναι safe για συνδεση καρτας? στο paypal ποσο θα μου κανουν κρατηση? Επισης σκεφτομαι να τσιμπησω και την παρακατω θηκη ipacky θηκη την εχει κανεις? ξερουμε αν μπορω να βαλω tempered glass στο κινητο ενω ειναι αυτη πανω ? 1)ναι ειναι το μονο που εχει στοκ (κινεζο-αγγλικη εκδοση) 2)info 3)με request στο forum της xiaomi γινεται θα βγει και καποιο tool λογικα στο μελλον
  6. Καλημέρα σκέφτομαι η να τσιμπήσω αυτό η να περιμένω για το mi5 που θα κάνει γύρο στο 50 ευρώ παραπάνω. Τι προτείνεται?
×
×
  • Create New...