Jump to content

dxellas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dxellas

  1. Μ' ενδιαφερει η αγορα ενος FM Transmitter. Φιλοι μου εχουν ενα Daihatsu Terios περιπου 10ετιας και θα ψαχνουμε για συσκευη της προκοπης η οποια επιτρεπει να μεταδιδει οτιδιποτε απο το κινητο Samsung 3ετιας περιπου. Εχω διαβασει πολλα και μπερδευτηκα. Τι ακριβως πρεπει να προσεξουμε για μια σωστη αγορα; Θα χαιρομουν για καθε βοηθεια.
  2. dxellas

    ZTE Tania

    Πρωτ' απ' ολα σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον. Σαφως μπορω να δοκιμασω αλλα λογω του οτι δεν εχω προβει ποτε σε τετοια βαθεια εγχειρηση σε κινητο (σε PC και δορυφορικους δεκτες εχω εμπειρια σε επιπεδο flashing αλλα διαφερει η διαδηκασια) ειναι καποια ζητηματα τα οποια θα ηθελα να εξασφαλισω πρωτα οπως π.χ. πως σωζω το τωρινο λειτουργικο Windows Phone 7.8. Καπου στην ενσωματωμενη του μνημη πρεπει να υπαρχει το image το οποιο εννοειται οτι θα επρεπε πρωτα να το αντιγραψω σε καποιο εξωτερικο μεσο αποθηκευσης. Επειτα θα επρεπε να μαθω σε περιπτωση που πετυχει η εγκατασταση του Android και δεν με καλυπτει απο καποια πλευρα με τι τροπο ειναι εφικτη η επιστροφη στο αυθεντικο του Windows Phone image. Περαν αυτων ρωτησα μη τυχον εχει προβει καποιος πιο εμπειρος σε μια τετοια επεμβαση στο συγκεκριμενο μοντελο ωστε να μαθω αν τυχον υπαρχουν κρισημα σημεια τα οποια θα επρεπε να προσεξω. Διοτι θα επρεπε να γνωριζω αν υπαρχει κινδυνος ωστε να κολλησει ετσι ωστε να αχρηστευτει τελειως η συσκευη. Ειναι και το μονο smartphone που διαθετω μεχρι στιγμης και δεν σκοπευω να προμηθευτω καποιο στο αμεσο μελλον. Απλως μερικες για μενα ενδιαφερουσες εφαρμογες απαιτουνε ειτε Windows Phone >7.x η Android. Ετσι αν και τα τεχνικα χαρακτηρηστικα θα αρκουσαν ακομα περιοριζει το λειτουργικο τη χρηστικοτητα. Και οταν διαβαζω πως με το Android image αυξανεται και ο χρονος λειτουργιας του αυτο και μονο ειναι ενας σοβαρος λογος να σκεφτομαι για μεταβαση σ' αυτο.
  3. dxellas

    ZTE Tania

    Καταρχας με συγχωρειτε που το ξεθαβω το θεμα. Επειδη τυχαινει να ειμαι κατοχος του πλεον παλιου και περιορισμενου σε δυνατοτητες κινητου αυτου θα μ' ενδιεφερε εαν καποιος απο εσας του εχει φορεσει Android. Βρηκα το εξης tutorial: http://www.lollipoproma.com/2015/07/zte-tania-4304.html
×
×
  • Create New...